1. 8451.
    +1
    Yıllardır arada bu başlığa gelip bakıp geri çıkıyordum ve buranın boş kalmasına gönlüm razı gelmiyor izninizle ben de katılıyorum.

    Ilginç bi dönem oluyor benim için geçen sene üniversite online olunca gibimizi sallaya sallaya geçmiştik tıpın birinci sınıfını bu yıl hocalarımız geçen senenin intikdıbını almak için ilk kurulda sağlam bir tecavüze uğrattılar bizi. 7 hafta sonra 2. Kurulumuz var ve erkenden çalışmaya başladım. Geçen sene yaşadığım uzak mesafe ilişkisinden ders almamış olucam ki bu sene yine girdim aynısına ve kızın da biraz daha gezip tozmaya meğilli olduğunu bile bile... Hayır bi de bunları rahat rahat yapabileceği bi sehirde okuyor ve aramızda 6 saatlik bi mesafe var ama hem derslerin yoğunluğundan hem de anlık ekonomimin tutmamasindan kaynaklı olarak gidemiyorum, bakalım sonumuz ne olacak. Alt dönemden bi baterist buldum kendime yaklaşık 1 2 hafta içerisinde stüdyo yapmayı düşünüyoruz ortak şarkıları belirlememiz lazım daha.

    Buraları okurken hepinizin biraz daha hayatını bi düzene oturttuğunu fark ettim ve gerçekten adınıza mutluyum umarım bu şekilde devam edersiniz *
    ···
   tümünü göster