/i/Tespit

  1. 1.
    +3
    öncelikle faydalı başlık için tebrik ediyorum, birkaç ciddi sorum olacak cevaplarsan sevinirim

    1- boşalma sonrası 12 saat boyunca her erekte oluşumda penisim zonklamaya başlıyor, katlanılamaz kadar olmasa da bazen şiddetli zonklayabiliyor özellikle uykudan kalktıysam. bu ciddi bir şey olabilir mi

    2- 17 yaşımdan beri yıllardır sol testisimin üst kısmında top gibi bir şey var ve sadece mastürbasyon süresini uzattığım zamanlar ortaya çıkıyor herhangi bir ağrısı vesaire yok orada biriken şeyin su ve zararsız olduğunu düşünüyorum ama bazıları kanser bile olabilir diyor ne yapmam lazım

    3- ortalama mastürbasyon sürem 30-45 dk. ancak boşalmak istesem 20 saniyede bile boşalabiliyorum karşı cinse girerken çok kısa sürede gitmem ama 20 saniyede boşalabilmem yetenek midir yoksa anormallik mi.

    eyvallah amg
    ···
    1. 1.
      +5
      Sevgili dostum. Öncelikle bizimle burada bunu paylaştığın için teşekkür ederim. 1. Soruna bakılırsa bence bir cinsel sağlık testi yaptır. Yani cinsel hastalığın olup olmamasına baktır. ilk sorundaki sonuç iki yere çıkıyor. Ciddi endişem belki de penisinin sızlaması cinsel hastalık belirtisi olabilir. Cinsel rahatsızlığın hijyenden ya da partnerün ile girdiğin korunmasız ciks yaşantısından kaynaklanabilir. Önünüze gelene Mızrak saplar gibi saplamayın diyorum! Güvenebileceğiniz insanlar ile ciks hayatı yaşayın. Bu A) şıkkıydı. B) şıkkı ise penisini fazla sert kullanıyor ve buna alışıyor olabilirsin . Unutma, Penisini kılıç gibi kullanman gereken yer ellerin değil. Sen gerçek hayatta bir kılıcı eline mi koyarsın yoksa kılıç kınına mı koyarsın? (Vajina eski lugatlarca Kılıç Kını anldıbına gelmekte.

      Sol testisinde tam olarak görmeden ne olduğunu kestirmek zor. Beni düşündüren ley: doktora gitmemiş olman. Doktora görün derim. Hijyenine dikkat et. Her eve geldiğinde bel altı bedenini beyaz sabun ile baştan aşağıya doğru yıka. Dışarıda havasız kalan kotlar ve dar baksırlar giyime. Penisi evde fırsat buldukça havalandır.

      30-45 dakika mastürbasyonu bağımlılıktır. Mastürbasyonu bırakırsan boşalmadaki hazzın artar ve hanımına karşı daha aç ve istekli olursun. Hanımın ile yaptıüın ciks 10 dakika ama çavuşu tokatlayıp durman 45 dakika olması doğru değil. Mastürbasyonu bırakınca bunların geöeceğine inancım var. Kendini partnerine sakla.
      ···
      1. 1.
        0
        cevabın için teşekkürler dostum dikkate alacağım sen de seviliyorsun:)
        ···
    2. 2.
      +2
      Seviliyorsun.
      ···
    3. 3.
      +2
      Seviliyorsun bro.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster