/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +1 -4
    öğretmen çetesi ekşiden buraya sıçramış, güzel güzel, ekgibliğini hissetmeyelim. 12 senede are you cola, are you sex noktasına geliniyorsa o yetişen nesillerin gerizekalılığı. taktan tutup mikelanj heykeli yapamazsın. ha kendilerince bu analizleri yapanlar, lise-ortaokul travmalarının peşinde değil de harbiden sistemi eleştirme, liyakatsız öğretmenleri ifşa peşinde olsalar onu da anlardım ama bakıyorum olay o da değil. nerede biri öğretmen zart öğretmen zurt diye inlese alayı bir-birkaç öğretmeninden kuyruk acısı olan insanlar.

    oğlum öğretmen peygamber değildir, zaten ilk önce öğretmen algısının yıkılması gerek, öğrencinin kendisini müşteri gibi görmeyi, öğretmenden kendisi hiçbir emek ortaya koymadan bir şey beklemeyi bırakması gerek. 40 dakikalık boş derslerden mucize beklemeyi bırakması gerek.

    branştan bağımsız olarak okulda öğrenilebilecek her türlü bilgi, temelin temeli 101 düzeyinde. ama dört bir koldan o kadar çok bilgi bombardımanına maruz kalıyorsun ki kaldı ki ezilmemek imkansız. büyüme çağında oyuna, eğlenmeye, dünyayı keşfetmeye ihtiyacı olan, dünyayı sadece ihtiyaç bağlamında faydacı bir kafa ile yargılayabilecek kadar çiğ olan bir bireyi daha 6-7 yaşında okula sokarak, 18-21 yaşında çıkarıp, boş ve gibilmiş kafaları ile "hayata" atılmaya zorluyorsun.

    maalesef, öğretmenler peygamber değil, onlar da insan, üstelik çoğu kez ortaya konulması gereken emeğin %10'unu bile koymadan matrix'teki gibi bilgi yüklemesi beklediğiniz ve bu beklentilere çoğu kez kendileri de işlerine geldiği için boyun eğen zavallı insanlar.

    özetle problem insanlar değil. öğrencisinden, velisine, öğretmeninden yönetimine, müfredatından, öğretim ilke ve yöntemlerine köhnemiş tüm türk eğitimi.
    ama siz gelin gene de travmalarınızı itici güç olarak kullanarak kendiniz gibi bozuk düzenin bir başka başarısız ürünü olan öğretmenlerinizin değil 5 yaşında girdiğiniz okulda sizi vatandaş olarak planlamayı kendine bir borç bilenlerin peşine düşün.
    bu öğretmen, memur, mühendis, doktor düşmanlığı kafesteki maymunların birbirine düşmesinden başka bir şey değil.
    ···
    1. 1.
      0
      Bos yapmissin simdiki ogretmenlerden bi tak. olmaz butun ulke cocuklari gerizekali degil ogretmenler vasifsiz ve yan gelip yatma pesinde disiplin yok bitak yok tipere bakiorim eski ogretmenlere bak bide yenilere bak
      ···
   tümünü göster