/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 26.
    +1
    ya ne kötüsü. bu dıbına koduğum evlatlarına demişler ki güvenlik zaafı var tınmamış. ekipman yetersiz demişler takmamış. denizaltının kontrol cihazı bildiğin xbox joystick'i la. 111 yıl sonra titanik'in ölüm sayısı arttı lan ahaha, gülün eğlenin, son 5 yılın rusya\'nın ukrayna saldırısı ve rte'nin tekrar seçilmesi ile birlikte en büyük mallıklarından. adamlar kola kutusuna 5 kişi sıkışıp, 4 bin mt\'ye inmeye kalkınca yarrağa göz göre göre yan bastılar, bunda acınacak zerre bir şey yok.

    hani ne bileyim bir şeyler araştırmaya giden bilimadamları, ihmalden bir fenaya uğrasalar, anlarım hazin bir kaza derim ya da tüm önlemleri alan sivil bir teşebbüs öngörülemeyen nedenlerden ötürü bir kaza geçirse gene anlarım ama bunlarınkisi intihardır, hani bizde kendi düşen ağlamaz derler ya, tam o kafa.

    12,500 feet yani 3,8 km\'de titanic batığı. bırak özel bir şirketin yalapşap bir teşebbüsü ciddi bir hazırlık şart idi, zenginleri 250şer bin dolar söğüşleyeceğiz diye böyle bir şey yaşandı. keza şirketin sahibi de kaybolanlarla beraber. bir garip, bir saçma, bir ahmak olay.
    ···
   tümünü göster