/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1
    birer cümle ile seri özet geçip kararı sana bırakalım o zaman:
    1-Malum hanımından yadigar kalan köpeğin ölümünü, ve esaslı mayfa babasının saygısız evladının peşinden, köpek ve arabanın çalınması için koşma üzerineydi.
    2-ilk filmin sonundan devam ediyor ancak ilk filmdeki saygısız gencin esaslı mafya babası ile barış yapılıyor, filmin ilerleyen dakikalarında geçmişten italyan bir arkadaşı, geçmiş borcuna karşılık italya'da bir göreve john'u mecbur bırakıyordu. Bu görevi gerçekleştirmesine rağmen kendisini oyuna getiren arkadaşını da halledince john'un başına dünya çapında bul ve öldür hedefi ve yüklü ödül konuyor, film burada bitiyordu.
    3- üçüncü film de bu global çaptaki tehdide karşı mücadele ve nihayetinde sığındığı continental'de müdür tarafından john'un vurulması, (ölmüş gösterilerek peşindeki takibin ortadan kalkması) ve new york continental müdürü reyizin, morpheus reyizle yüksek şuraya karşı güçlerini birleştirme kararı alması ile bitiyordu.

    Tahmin edebileceğin üzere 4 üçüncü filmin bıraktığı noktadan alıyor. tam 2 saat 49 dk ancak kesinlikle sıkılmadım. bence kalite yükselmişti. 2-3'ün ekgiblikleri 4'te kapatılmış gibiydi. bir şans vermeye değer bence, iyi seyirler.
    ···
   tümünü göster