/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +10
    Merhaba günümüz dünyasına hoşgeldin. Düğünde kaç altın taktınız. Senin oğlunun arabası varmı benimki 2. Sini aldı. Senin bey parayı nerde batırmış. Gibi gibi bu sidik yarıştırmalar uzaaaaaar gider. Benim oğlum polis oldu senin oğlun iş buldumu gibi . Aslında zihnimde çok şey var ama buraya yazmak istemiyorum. Hem burdaki kitle bunları anlayacak kapasitede değil. Hemde gereksiz kendimi yormuş olurum.
    ···
    1. 1.
      +8
      Aynen dediğin gibi her şey sürekli bir yarış. Ailem gelip şu arkadaşın evlenmiş bu arkadaşın iş bulmuş şu kadar para alıyormuş vs vs. Bi kızla konuşuyorum araba aldım diyor çalışıyorum vs diyor. Dümdüz beni böyle eziklemeye çalışıyormuş gibi hissettim mesela. Bende çalıştım da eve gitti para amk. Babamın evinde değildim ki kira fatura yemek zart zurt. Kıza ayar oldum az ondan döküldü ağzımdan bunlar biraz.
      ···
    2. 2.
      +8
      Zaten genellikle kadın milleti bunu yapıyor. insanı intihara sürükler bunlar. Nasıl baş edilir inan bilmiyorum gerçi zengin olsak direk konu bitiyor. Kimsenin ağzına laf kalmıyor en fazla lafları nasıl zengin olduuuuu yada ne iş yapıyooooor oluyor.
      ···
    3. 3.
      +5
      iğrenç bir devirdeyiz bence.
      ···
      1. 1.
        +5
        Tam anlamıyla öylee
        ···
    4. 4.
      +1
      dostum lütfen paylaş fikirlerini bizlerle hepimiz aynı dertlerden müzdaribiz
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster