1. 76.
    +1 -1
    Gördüğüm en kötü analiz. Demokrasi, ifade özgürlüğü diye zırlayan sözde muhalif kitledensin galiba. Aynen kardeş eski akpliler, hdpden daha beter hdp olan ilkesiz chp iyi, gerisi kötü.
    akpnin en büyük 2 sorunu olan sığınmacı kaçaklar ve ekonomi konusunda en çok akpyi yıpratan Sinan Oğan ve Ümit Özdağ'dır. Özellikle sığınmacı kaçaklar ile ilgili akpye en büyük darbeyi veren Sinan Oğan ve Ümit Özdağ'dır. Ümit hoca olmasaydı 10 milyondan fazla sığınmacı kaçağı konuşan yoktu.
    ···
    1. 1.
      +1
      erdoğana oy vermişsin hala daha gerçek muhalefete laf çarpıyon be olm şimdi biz akpli oluruz siz muhalif dimi :D ve bir de yanlış pencereden bakıyorsun konulara.
      Kazanır veya kazanamaz bunu bilemem fakat hdpnin kilit parti olup her 2 ittifaka isteklerini dayattığı yerde Sinan Oğan ve Zafer Partisi iyi bir oy alırlarsa eğer bu durumu ortadan kaldırıp bu vatan için en doğru isteklerini dayatırlar ve bu doğrultu da açıklamaları mevcut.
      Ben ne aktroll takip ederim ne de aktrollerden etkilenirim. Zaten görüyorum olanı. Babacan daha yeni erdoğan isteklerimizi kabul ederse onunla oluruz dedi babala'da ama Özdağ ve Oğan asla bahçeli ne yaparsa yapsın gitmez.
      Oğan soyluyu övme konusunu açıkladı sonradan çok pişman olduğunu ve soylunun o yıldan sonra ne kadar farklı noktalara gittiğini söyledi.
      Oğan ve Özdağ'ın babacan ve davutoğlundan farkı çok. Oğan ve Özdağ görüş olarak mhpnin şuan ki görüşüyle alakaları yok ama babacan ve davutoğlu hala daha aynı zihniyetteler akpden farkları yok siyasal islama devam.
      Mesela sığınmacı konusuna bakıyorum hala daha akplilik devam ediyor babacan ve davutoğlunda entegre, uluslararası hukuk vs. diyorlar kalsın istiyorlar. Oğan ve Özdağ bu konuda çok sert.
      Bunun gibi çok fark var böyle ama yaz yaz nereye kadar bu kadar yeterli.
      ···
   tümünü göster