/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -9
    biz diyosun hala ananı gibeyim senin sanki toprak senin savaş da saçmalık insanlar tepedekiler için ölüyor iradeleri dışı amg duygu pompalıyolar sadece
    ···
    1. 1.
      +12 -1
      Salak huur çocuğu sen bu ülkenin bir vatandaşı değil misin? Kansız enik, bit yavrusu muallak, sen sanıyor musun ki mesele sadece Doğu Anadolu? Bu yediği kaba sıçan kansız huur çocukları istanbul'a kadar almak istiyor, kim gibler kara kuru 40 derece Diyarbakır'ı, Van'ı, Şırnak'ı, Siirt'i?

      Şerefliler taviz vermez, şerefin tavizi olmaz; ki sen kalkmış vatan toprağı vermekten bahsediyorsun.

      Ulan her şeyi geçtim hiçbir gibim olmasa bile bu durumun ülkeye vereceği coğrafi, siyasi, ekonomik zararı da mı tahmin edemiyorsun?

      Sen Diyarbakır'a, Van'a sahip olmayı sadece toprağa sahip olmak mı sanıyorsun?

      Britanya geçmişte taa ebesinin amından Kıbrıs'ı kiraladı, stratejik konumu için, bugün Rusya Akkuyu olsun, Suriyeden aldığı limanlar olsun Akdenizde söz sahibi olmaya çalışıyor sen kalkmiş yeaaa Kürdistan kurulsa ne olur ki diyorsun?

      Siz liberaller çocuk musunuz, burası şirinler köyü mü, sen gözlüklü şirin misin?
      ···
    2. 2.
      +1 -3
      sanki 1. dünya harbi sonrası topraklarının yarısını kaybetmemiş gibi konuşmuşsun ulan balkanlar paramparça oldu ondan sonra amg hangi şereften bahsediyon şerefini gibtiğim ben samimiyetmile sordum soruyu bana pkk li muamelesi yapma liberal de değilim coğrafi siyasi ve ekonomik zararı tahmin edemiyorum sen tahmin edebildiysen anlat öğreniyim
      ···
   tümünü göster