/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    F2p görünümünde ama p2w'nin allahı olan oyun.

    Bu oyun başında çok hızlı bir ilerleme oluyor ilk 2 pool kartlarını 1 haftada toparlıyorsunuz. Pool 3 başında da yine iyi kötü bir ilerleyiş var ama bi noktada 72 levelde 1 tane kart çıkarırsanız şanslı olduğunuz noktaya geliyosunuz.

    Eee haliyle random kutulardan 2 haftada 1 kart çıkara çıkara ilerleyince de düzgün bir deste yapılamıyor. Çünkü güzel bir kombo için 4-5 kartın birlikteliği gerekiyor. Siz de daha zayıf destelerle %75 kaybetme oranıyla oynamak zorunda kalıyorsunuz.

    O baştaki hızlı ilerlenen zevkli oyun deneyimini kaybedince, o hızı yakalamak için para yatırmak istiyor insan. Aslında ilerleme de değil maç kazanmak istiyor amk. Çünkü bu gibtiğimin oyununda %25 kazanma oranının üstüne çıkamıyorsun elinde adam akıllı deste yoksa. Adam akıllı destenin de en kolay yolu season pass çünkü season passte verilen kartlar her desteyi 1. Sınıf deste haline getiriyor.

    Kartların neler yaptığını anlatmıyacağım ama durdurulması %100 imkansız olan kartlar bunlar. Bir silver surfer destesine karşı rakibin eli fena gelmediyse kazanma olasılığınız o dandik pool2-3 karışımo destenizle %0.

    Yabancı itler de season pass'i 10 dolara aldıkları için hepsinde o kartlardan var 6 oyunun 5'inde denk geliyo. Ve nerf yapılan kartlar asla bu kartlar olmuyo çünkü komünitenin hepsinde bu gibtiğimin kartları olduğundan genelde random çıkan pool 3 kartlarına nefret kusulup onlara nrrf getiriliyo (aero, leader). ikisi de gayet dengeli kartlar olmasına rağmen ağlayan huur çocuğu season pass'çi gibikler yüzünden nerf yediler.

    Bizim ülkede ise bi season passin fiyatı 220 lira. Verdiği de bi tane gibtiğimin kartı ve biraz altın. Allah bu oyunu yapanın bin belasını versin. Zaten oyun mekaniği bildiğin poker gibi kumar temalı yani. insana o kumarın verdiği bağımlılığı veriyo.
    ···
   tümünü göster