/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    Bu durumun nedenini halen anlamis degilim. Hormonal bir yonlendirmemi yoksa ciddi anlamda cenabetlik durumu mu bilmiyorum ama son 2-3 yildir en az 10 ve belki de 20 kritik asamada gozlemledigim bir durum bu. Sadece cinsellik anlaminda degil hayatin her asamasinda hep ayni etkiyi gosterdi. Olay su. Hayatinizda her seyin iyi gitmesini istiyorsaniz 31i birakin.

    Basit.

    Neden diye soracak olursaniz.

    1 / is hayatimda bunu 2 - 3 kez test ettim ve 31 sonrasi is yerinde pasiflestigimi, iki kelimeyi bir aray getiremedigimi ve insanlarin bana olumsuz baktigini farkettim. yani Alinganlik ve Cekingenlik basladi. Bu da 1 hafta boyunca, sperm araciligi ile kaybettigim mineral mi hormon mu artik ne gibimse her ne kaybettiysem yerine gelene kadar iş konusunda ciddi anlamda performans dususune neden oldu. isin kotu yani. Bunu disardan farkeden de oldu. cunku 1 hafta kisa bir sure degil. Baya baya "olm bu aralar hayalet gibisin hayirdir?" diye soruyor milllet.

    2/ Ayni cekingenlik kadin erkek iliskilerine de yansiyor. Ertesi gun gibeceginizden emin oldugunuz, sizin icin yanip tutusan hatun, birden size dusman kesiliyor ve bu aninden oluyor. Bunu da fenomona bagliyorum. 31 cektigin an, kadinlar bunu farkediyormus gibi sizden kosar adim uzaklasiyor. Yani bunu bilincaltlarinda farkediyor gibiler. Bu buyuk ihtimal evrimle alakli bir durum da olabilir. aramizda bilim adami varsa gibtirsin gitsin arastirsin bunu.

    3/ Surekli kotu seyler oluyor. Bu da artik cenabetlik mi dersiniz, evrene gonderilen negatif enerjiden dolayi karmanin gotten kan almasi mi dersiniz, algida secicilik ve hayattan alinan zevkin azalmasi mi dersiniz ne derseniz deyin. Surekli bir terslik durumu basliyor. Sans konusunda baya baya karamsar oluyorsunuz.

    31i biraktiktan 1 hafta sonra ise yukarda saydigim hersey, bicak gibi kesiliyor.

    isteyen denesin.

    izlenimlerim bunlar. Aksini idda eden varsa buyursun tartisalim.
    ···
   tümünü göster