/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    Genelleme yapmak yanlış. Ayrıca, dünyadan ülkeden hiç mi haberin yok? Yeni normal bu. Senin kafa birkaç sene öncesinden kalmış artık her şey ateş pahası

    1000 liraya ayakkabı almak demişsin de fiyatları bu amk. Yarı fiyatına kalitesiz mal almak yerine millet Adidas almasın mı. Bir iki sene önce bu kadar pahalı değildi ama şimdi ayakkabılar bu fiyattan başlıyor millet ne yapsın.

    gibik tişörte 150 vermek demişsin Mavi'nin sitesine gir o fiyattan başlıyor. Defacto, koton en fazla 20 TL ucuza satıyordur.

    isyan etmek? Neye isyan edeceksin enflasyonu marketler, firmalar mı yaratıyor? Seçim günü geldiğinde muhalefete oy vermekten başka seçenek yok.

    Üstün gözükmek için 1000 liralık ayakkabı, 150 liralık tişört almak eskide kaldı. Artık normal fiyatlar bunlar. 60 liralık kahveye, iPhone'un son modelini almak konusuna bir şey diyemem parası az olup bunları almak salaklık ama senin fiyat algın eskide kalmış.

    Ayrıca, hükûmet parasal genişlemeye gittikçe bunlar da normal. Önüne gelene düşük faizli kredi, kredi kartı vs. veriliyor. Türkiye ekonomisi büyüyor diyorlar ya işte büyümenin sebebi bu. Borç büyümesi
    ···
   tümünü göster