/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +4 -1
    sayın ahali !
    her şeyden önce önceki başlığı okumanızı tavsiye ederim.

    bu başlık günümüzde bayanlara olan isyanımız ve bu durumlara karşı neler yapabileceğimize karşı tartışma amaçlı açılmıştır.

    önceki başlıkta bayanlara olan isyanıma dair ve bu duruma karşı neler yapabileceğimize dair bazı şeylerden bahsettim. burada bu konuları biraz daha açacağız.

    önceki başlık için : http://www.incisozluk.com...C3%BCm%C3%BCzde-bayanlar/

    önceki başlığı okduğunuzu varsayarak olaya başlıyorum

    evet ağa efendiler önceki başlıkta ne halde olduğumuzu fazlasıyla belirttim şimdi burada biraz daha çözüm odaklı konuşmaya başlayacağım.

    neredeyse hepimiz şunu biliyoruz ki amlılar için ilgi demek onlar için tüm maneviyattan daha önemlidir, peki biz ne yapıyoruz? sürekli onlara mesaj atıp konu açmaya veya bir yerde karşılaşıp dikkatlerini çekmeye çalışıyoruz. peki aslında yaptığınızın tamamem yanlış olduğunu söylesem ne düşünürdünüz?
    sayın dostlar sizin her gece hayalini kurduğunuz ve en ufak kılına zarar gelmesine kıyamadığınız amlılara bir gün içerisinde kaç tane bin yazıyor biliyor musunuz? kızı gibmek için sevgilisinden soğutmaya çalışan erkek kankasından tut sırf kıskandığı için sizinle kızın muhabbet etmesini engellemeye çalışan +90 kg feminazisine kadar türlü türlü insan var. öncelikle şunun farkına varın daha dünya\'da kurnazlık ve kevaşelik diye bir sözcük yokken amlılar bu sporu yapıyordu. yani amlılara karşı şöyle olayım böyle olayım diye bir şey yok çünkü onlar zaten senin onun için şekilden şekile gireceğini biliyor ve buna göre hareket ediyor. sağda solda gördüğünüz saçma taktiklerle amlılara yanaşmaya çalışmayın. amlı varlık senin taktiklerinin farkında olduğu için ilgi uğruna sizi manipüle edebilmek için az bir şey yüz veriyor size ve sizde saniyesinde kafanızda o kızla farklı pozisyonları hayal ediyorsunuz. bu yüzden nasıl alfa olunur saçmalıklarından kurtulun. ikinci olarak mümkün olduğunca amlılarla mesajlaşmadan uzak durun. çünkü siz mesaj olarak ne yazdıysanız artık o mesajları noktasına kadar kızın kankaları da görmüş olacaktır. eğer yüz yüze buluşmaya özgüveniniz yoksa daima nötr bir ifadeyle yazın bu lanet varlıklara. yani amacınız tamamen net olmasın direk ha bu beni gibmek istiyo veya benimle takılmak istiyo gibi ifade kalmasın kızın kafasında. kesinlikle ama kesinlikle değer ve ilgiden yoksun bırakacaksınız kızı. dediğim gibi bu amlılar babalarının ölümüne ağlamaz ama ilgisizliğe katlanamayıp bayılır veya hastahanelik olurlar. şunu da not ekliyim yukarıda dediğim gibi bu amlılara abaza binler yüzünden günde milyon tane bildirim ve mesaj gidiyor. başarılı olabilmek için arkadaşlarınıza da önceki başlıkta ve şimdiki yazdıklarımı okutun tembihleyin. eğer hepimiz bu amlılara ilgi ve alakayı kesip biraz kendi halimize idare edebilirsek inanın bana artık amlılar düzelmeye başlayacaktır hatta belki tekrar insan konumuna erişebilirler ileride. bu durum sadece ilişki için değil arkadaşlık içinde geçerli. hiçbir amlıya kesinlikle onu değerli hissettirecek şeyler yapmamanız gerekli. yine onlarla iletişim halinde olabilirsiniz ama onlar hayatınızda olmasada hicbir şey kaybetmemiş gibi hissettirmeniz gerekli. amlıların sizi bu konuda manipüle etmelerine izin vermeyin inanın bana onlar için duygu ve maneviyat sadece bir isimden ibaret. yani siz ilgiyi kesince tabii ki hepsi öncelikle duygu sömürüsüne ve sahte dramaya başvuracaklar. önceki başlığı okuduysanız ne demek istediğimi zaten çok iyi anlayacaksanız. kendinizi değerli görün, sevin ve ayakta durun! şunu net olarak söyleyebilirim ki am dışında gerçekten hiçbir bayana ihtiyacınız yok! eğer dediklerimi yaparsanız zaman içerisinde amlılar düzelecektir ve o ilahi egoları yerini yüce erkeklerin tek lafını iki etmeyecek robotlara kaptıracaktır. işte o zaman istediğiniz amcık da zaten ellerinizin içinde olur. aslında olay gerçekten basit dostlar. tekrardan çok kısa özet geçeyim ;

    amlılara değer vermeyin, onlar sizden düşük varlıklar

    onlara güvenmeyin ve kendinizi onlara açmayın

    kesinlikle ilgi ve alakadan yoksun bırakın

    tek kuruş dahi paranızı yedirmeyin

    daima onlardan üstün olduğunuzu unutmayın ve bunu onlara hissettirin

    eğer hepimiz bu dediklerimi gerçekten uygulamaya başlarsak mutlu günler bizi bekler
    aksi takdirde bu kanı bozuk kevaşelerin altında üstün cinsiyet olarak kaybetmiş olacağız.
    ···
   tümünü göster