1. 1.
    +1
    Selam binler, çok önemli bir tespiti dinlemenizi istediğim için buradasınız.

    Ama ondan önce sormak istiyorum, neden buradasınız? Oturup 2 dakika konuşsa birbirine girecek kadar farklı görüşte insanlar neden şu an kol kola veriyor seçim öncesi? Yeri gelmişken nasıl bir arada kalabiliyoruz? Atamızın bahsettiği "Damarlardaki asil kan" ağzından tükürükler saçan koyu ırkçı bir slogan mıydı?

    Anlatayım, gelin panpalar.
    Türk halkı, tarih boyu kahredici ve kabuslarla dolu savaş dönemlerinden geçmiş, vatansızlık ne demek çok iyi bilmiştir. Bu yüzden çoğu zaman baştaki kişi huur çocuğunun teki olsa dahi "devletimize zeval gelmesin" anlayışı gütmüştür. Ekmeğindedir. Bundandır ki çoğu zaman hatta sığır bilinip sığır görülmüştür. Taa ki, nereye kadar?

    Artık o kişiler eşşeğin dıbına su kaçırıp, beyaz ay yıldızlı al bayrağına leke sürene, vatanı milleti riske atana kadar.

    Nasıl bir araya gelmekteyiz şu an diye sormuştum ya, işte Türk olmak böyledir. işte Türk olmak budur.
    O gibimsonik "milliyetçilik faşistlik yaağğ" diyen beyinsiz huur çocuklarının indirgemeye çalıştığı ezik zavallı bir milliyetçilik değildir bizimkiler panpalar.

    Eline güvenip devleti emanet ettiğimiz siyasilerin şımarıp da bizle alay etmeye çalışması, aklımızla gururumuzla dalga geçmesi yüzünden yeter diye kükreyen bizleriz türkler. yanlış yaptıkları ve üstüne bastıkları her birimiziz.

    işte tarihte hiç istisnası olmayan, bir kez bile şaşmamış "damarlardaki asil kan" budur.

    Hadi gibtirip gidelim şimdi seviyeyi düşüreyim am züt meme.
    ···
   tümünü göster