/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +9
    öğretmen olmak demek zayıf gördüğü öğrencisini aşağılamak, sürekli onunla uğraşmak demektir. sessiz gördüğü çocuğu pgibolojisini umursamadan konuşmaya zorlamak demektir. ben bunu öğrendim. bir daha öğretmen görmek istemiyorum.
    ···
    1. 1.
      +1 -3
      Öğretmenler müneccim değil. Bir öğretmenin yüzlerce öğrencisi olabilir ve bunun arasından pgibolojisi bpzuk olan öğrenciyi tespit etmesi mümkün olamayabilir. Burada da velilerin devreye girip öğretmenle iletişime geçmesi gerekir…
      ···
      1. 1.
        +1
        inşallah sen iyi bir öğretmen olursun veya öğretmensin bilmiyorum. içimi dökmek istedim.
        ···
    2. 2.
      +6
      benim de başıma gelen olay amk, baya sessiz biriydim ilk okul öğretmenim bu yüzden beni dövüyordu. lise de zaten allaha emanet geçti, üniversitede öyle. bu durumlar yüzünden bipolar oldum.
      ···
      1. 1.
        +4
        hayat s2miş atmış beni. yürüyecek halim yok konusmaya mecalim yok. gerçekten hiçbişey yapmak istemiyorum ve adam geliyor seninle ugrasmaya başlıyor. kötü olan şu ki bilmedigi için değil, seni tespit edip ugrasıyor. neler cektik be babaa
        ···
      2. 2.
        -6
        Öğretmenlerin sessiz olan öğrencileri konuşturmaya çalışmasının sebebi ona baskı kurmak istemesi değil. O öğrencide öğrenmenin gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol etmek ve onu sosyalleştirmeye çalışmaktır. Bunu yaparken kullandığı teknikler tartışılır. Ama sessiz olan öğrenciye baskı kurmak öğretmene bir şey kazandırmaz, yanlış yorumluyorsunuz.
        ···
      3. 3.
        +3
        dostum bizim ilk okul öğretmenimiz pgibopattı 90'lı nesilim ben, sosyalleştirirsin ama dövmezsin ki vurmazsın ki 7-8 yaşında çocuklarız biz. bizim zamanımızda böyle öğretmenler fazlaydı. yıllar sonra aynı sınıfta okuduğum bir arkadaşımı gördüm hiç derslerinde başarılı olamadı kız hala bizim ilk okul öğretmenine bağlar olayı.
        ···
      4. diğerleri 1
    3. 3.
      -1
      Bütün ezik asosyal betalwr gelmiş suçu öğretmene atıyor komik
      ···
      1. 1.
        0
        anasını gibtiğimin yeni kuşağı, sessiz insanız diye tekme tokat dayak atılır mı bir çocuğa?
        tıpçısın anatomi derside görmüşsündür 40 yaşında bir insanın kemik ve kas gelişimiyle 7-8 yaşında çocuğun bir olur mu? bu insanlar tarafından tekme tokat dayak yiyorduk amk bu yüzden. huurnun doğurduğu yeni sistemde zütünüz rahat tabi.
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster