/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -1
    1067. günde 31 orucunu bozdum, sebeplerine gelirsek eğer ferreyi bir türlü bırakamadım ve meselenin asla 31 olmadığını aslında ferre olduğunu anladım. Evet doğru, sık olmasa da ferre izleyip çekmiyordum, hem de 3 yıl içinde defalarca kez yaptım bunu, bazen testislerime ağrı giriyordu hatta bu yüzden. Dün saat 19.55'te yine ferre izledim ama bu sefer penisim kendi kendine boşalacak gibi oldu, hiç dokunmadım hâlbuki, o yüzden yine ağrı olacağını anladım ve artık ağrı çekmek istemediğim için gidip boşaldım. Bundan sonra ise 31 serbest ferre yasak diye bir karar aldım. ferre krizim geldiği zaman gidip çekeceğim, tabi gerçekten dayanamayacak hale geldiysem, yani bu sefer nofap değil noporn denemesi yapacağım. Nofapa başlamak isteyenler kesinlikle önce ferreyi kesin, başka yolu yok. 31'i kesmek ferre izlemenizi engellemiyor. Dedim ya neredeyse 3 yıl boyunca 31 çekmedim ama ferreden kurtulamadım.

    Yine de bu süreç bana şunu kanıtladı, kararlı olduğumda başarabiliyorum. O yüzden artık ferreyi tamamen hayatımdan çıkartacak ve sadece sırf azgınlıktan kurtulmak için gerektiğinde 31 çekeceğim.

    Bu süreçte tabi bazı değişiklikler oldu. Özgüven falan yalan, o iş kişinin kendi yapısıyla alakalı. Hafıza ise doğru, net bir şekilde gündelik hayatta ya da derslerde çalıştığım, okuduğum ve dinlediğim bilgileri çok daha rahat hatırlar hale geldim. Kızlar üstünüze falan atlamıyor yani, onu bana kim dediyse zütünü gibeyim.
    ···
   tümünü göster