/i/Tespit

https://encrypted-tbn0.gs...e17G4RfzsjCQ&usqp=CAU
  1. 1.
    +5 -1
    Dostlar bazı endişelerim var. Bu endişelerin sebebi olarak bazı teorilerim de var. Sizinle paylaşmak istiyorum.

    Biliyorsunuz ki yunanistan batıda rahat durmuyor. Adaları silahlandırıyor, bizim f16 almamızı engelledi, f35 leride zaten biz alamıyoruz. Ege de ki hava üstünlüğü yunanistana geçiyor. Kara kuvvetleriyle mudahale engellenmesi icin Amerika yeni üstler aciyor yunanistana. Ve yunanistanda asker kaydiriyor sınırımıza. Bu batıdaki sorun.

    Doğuda ırak ve suriyede amerikanın pyd/ypg ye silah yardımları durmak bilmiyor teröristlerin 100 bin kişilik düzenli ordu kurduğu söyleniyor. Bu doğudaki sorun.

    Ülkemize ne idüğü belirsiz bir dünya afgan ve pakistanlı dolduruldu. Bunlarin yüzde 30 u silah tutsa karışıklık çıkarmak icin çok ciddi bir rakam. Tüm bunların üstüne doğudaki TC ye karsi olan kurtleri ve anadoludaki beyni yikanmiş şeriat isteyen andavalları katarsak. iç karışıklık o kadar da uzakta değil gibi.

    Gelelim endişeme ülkede radikal islamci bir örgüt kurulacak ve onlar yıpratıcı saldirilar yapacak. Sonra doguda kurtler ayaklanacak ve pyd/ypg doğudan saldiracak batıda zaten bekleyen yunanistan var.

    Evet beyler bu düşünceler aklımı kurcaliyor sürekli. Lütfen bunlar şu şu yüzden olmaz deyin ya da olursa boyle olur alternatif bir seyler deyin amk kafayi yicem kaç gündür.
    ···
   tümünü göster