/i/Devlet

  1. 1.
    +8
    "paran yoksa da okumayacaktın" yazmis bi de tipini gibtiğim. insanlar meslek sahibi olmak için üniversite okuyorlar ya hani böylece para kazanabilsinler. Amk fblisi seni, her yerde toxic olmak zorunda mısınız olum siz. Devletin verdiği para da bi gibime yetmiyor ayrıca insanların keyfen aldığını sanıyor herhalde bu arkadaş.
    ···
    1. 1.
      -1
      Neyin “toxicliğinden” bahsediyorsun lol oynayan çirkin kırma amın evladı. Hayatta başarın yok tipini gibtiğim yazmış birde hahah ulan sırf senin gibi eziklere gülmek için giriyorum şuraya . Sevgilisi yok parası yok tek başarısı inci sözlükte 20 ıq is ile entry gitmek hahah Yazdıklarımı da zütünden okuma ırkını gibmeyeyim
      ···
    2. 2.
      +5
      Neyin toixcliginden bahsediyorsundan sonra yazdıklarına baksan anlardın da başkalarını yargilamaktan kalmayan aklinla yaptığın gibko tespitlerini fırın kuregiyle zütüne sokarim senin embesil huur çocuğu. Hayatta başarım yok diye tipini gibemez miyim beyinsiz ucube :D senin gibi otoritenin yanında yer alan kralci yalakalardan kan aliyorum merak etme.

      Amin evladi 12 yıl boyunca üniye gitmek için okuyoruz onda da bana calissaydin kyk kredisi alacağına diyor hay senin kafa yapini gibeyim.
      ···
    3. 3.
      0
      Benim kafa yapımın 10 da 1 i sende olsa başarın olurdu hahahaah Ulan bir yorum girdim sizin gizli şaklaban birliği buraya döküldü çok eğlendim cidden. Senin yolun alttaki ve üstteki huur evladıyla beraber direkt olarak SiRK.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster