/i/Risk Budur

Risk nedir? Risk budur.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Herkes ticareti veya üretimi beceremez. Kolay paranın cazibesini bilen birey, kendını yormak yerine bu yola yönelir ve üstüne üstlük bu eylemi bir suç barındırmyorsa bu iş, bir sektör haline gelir ve hatta o sektor, ülkenin tanımında kullanılmaya başlanır.

    Bahsi geçen ülkeye iş veya turizm amaçlı giden bireye de 'oooooo anlayalım''tarzi şakalar yapılır.

    Açık açık söylemeye çekiniyorum. Bu kısmı siz anlarsınız. Ekonomik kriz veya buhranlar, belli bir kısım insanı fakirleştirdiği gibi, erdemini kaybetmiş belli bir kısmın da ciddi miktarda para kazanmasına neden olur ( Para kazanan herkes erdemini kaybetmiş demiyorum, erdemini kaybetmiş kişiler para kazanır dıyorum aynı şey değil).

    Eğer bir ülkenin para birimi, senin para biriminin çok üzerindeyse ve senin para biriminin paritesine göre aldığın maaş, diğer ülkenin para birimine göre 1 haftalık harcama bedeliyse, o ülkenin turisti sadece şehirlerinde bulunan binaları veya denizi görmek için ülkene gelmez.

    ' Sana burada kazanacagın 1 aylık maaşı şimdi vereyim ve bu gece benimle birlikte ol'cumlesını duymak, o ülkenin kadını için olağan bir söylem halini alır ve erdemini kaybetmemiş kadınlar bu teklife başta tepki gösterse de daha sonra alışacakları için sadece'hayır 'diyerek teklifi red edecek duruma gelirler.

    Erdemini kaybedenler teklifi çoktan kabul etti bile. Madalyonun görünmeyen kısmından korkmamız gerek.

    Zira Ukraynada
    ' S.x turızmıne hayır' diye pankart açan kısım, tarafımızca yapılan teklifi kabul eden kısımdan çok daha kalabalıktı ancak o ulkenın adı çıkmıştı bir kere. Artık ne zaman bu şekilde tanınmaktan kurtulurlar Allah bilir.
    ···
   tümünü göster