/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +4 -2
    birileri proje işletiyor diye dinden çıkıyorsan zaten hiç dindar olmamışsın demektir. o yüzden vay amunyim ya akp bizi dinden soğuttu ayağına en iyisi, lan beni zorla müslüman etmişlerdi ben de bir bahane arıyordum deyip, kendine karşı dürüst olmak en iyisi.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Hayır hiçte zorla müslüman olmadım. Yukarıda da yazdığım gibi klagib Türk tipi müslüman bir ailede büyüdüm. Klagib Türk müslümanından tek fazlası babam sadece cuma değil vakit namazlarını da kılardı (sadece farzını ama bende öyle alıştım) ve de içki içmezdi. Onun dışında bir din baskısı veya eğitimi görmedim. Elif cüzüyle namaz kılmayı bile dedem öğretti ki namaz kılan tek torunu da bendim. (kardeşlerim kuzenlerim falan kılmazdı) 17-18 yaşında bile fırsta bulursam öğlene ikindiye kendi isteğimle camiye giderdim ben bana zorla müslüman olmuşsun deme yani. Bu adamlar ve kitlesi bırak müslümanlığı neredeyse Türklüğümden tiksindirecekler beni. Şu seçimde de Türk halkı bunları seçsin daha da Türk'ün T'sini ağzıma almam zaten. (kendimi Türk milliyetçiliği üzerinden tanımlasam da)
      ···
    2. 2.
      +1
      hiçte öyle art niyetli biri değilimdir ama malum inci olunca şişiriyor mu doğru mu söylüyor insan şüpheleniyor o açıdan kusura bakma. valla görünüşte süreleri doldu ama 2023'ü de alırlarsa vay gençliğin haline. 2000 ve sonrası doğanları düşünüyorum da adamlar akp'den başka bir şey görmediler. 20-25 yılın zehrini, irinini temizlemesi de bir 20-25 yıl alsa gitti bizim z kuşağı.
      ···
      1. 1.
        +2
        Öyle. Önemli olan ahiret hayatı diye geveleyen muhafazakar boomerler kendi çocuklarının, torunlarının dünyalığını bile öyle bir yedi kuruttu ki bizim elimizde artık hayaller bile kalmadı. Şu dediklerim kafirlik olmasına rağmen tüm dileğim gerçekten adil bir tanrının olması. Kendimde yanmak pahasına bu şerefsizlerin de yandığını görmeyi her şeyden çok istiyorum. Yaptıklarının cezasını bu dünyada çekmeyecekler çünkü, yaptıkları yanlarına kalacak. Ve ben bunu kabullenemiyorum.
        ···
   tümünü göster