/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    Nöbetçiler ayrıca adada oluşan çetelere müdahale etmiyor ancak küçük suçlar işleyen insanları ağır bir şekilde cezalandırıyordu.

    Adaya insan Gönderilmeye Devam Edildi

    Besinsiz kalmanın da adadan kaçmaya çalışmanın da ölüm anldıbına gelmesi nedeniyle adada kalanlar çözüm olarak yamyamlığa başladı. Üstelik adaya insan gönderilmesine ara verilmeden devam ediliyordu.

    Durum adaya daha önce gönderilmiş sürgünler açısından yeni gelenlerin besin kaynağı olarak görülmesine dönüşmüştü. Adada yaşanan ölümler bölgede sürekli konuşulur hale gelmişti. Bir yandan da nehir insan parçalarını çevre bölgelere de taşıyordu.

    Olayın çok fazla dillendirilmesiyle beraber inceleme amacıyla bir ekip adaya gönderildi. Tespit ettikleri durum şok ediciydi; ilk gönderilenler arasından sadece 2 bin kişi sağ kalabilmişti.

    Adada Yerleşimin Sonlandırılması

    Adaya gönderilen ekibin içerisinde Komünist Parti'nin yetkili isimlerinden Vassily Arsenievich Velichko da yer almaktaydı. Velichko politbüroya sunulmak üzere bir rapor hazırlamış ve kurulan yerleşimin verimsiz olduğu tespitini paylaşmıştı.
    ···
   tümünü göster