/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    Sevgili kardeşlerim, sevgili insanlık.

    Bu yazdıklarımı lütfen ciddiye alın. Çünkü buraya yazacaklarımda insanlığın sonunun gelmesini engelleyecek bilgi var.

    Artıkın hepiniz biliyorsunuz ki gelecek yüzyılda yapay zekalı robotlar oldukça gelişecek ve gün gelecek ebemizi cimcirmek için ellerinden geleni yapacaklar.

    Tasarımcı ne verdiyse deyip bize kafa göz dalıp hayatımızı gibecekler. Gün gelecek bizleri köleleri haline getirecekler.

    insan ırkını günden güne azaltıp sonunda yok edecekler.

    Hepimiz gelecekte yapay zekalar tarafından domaltılıp gibilmenin endişesi içindeyiz. Ve düşünün ki bunlar bizi ele geçirdiğinde bizi insan gibi giberler. insan evladı 10 dakika giber bırakır ama kardeşlerim bu robotlar demir, çelik, nikel, plütonyum, platin her ne takumsa ondan yapılmış olacakları için sizleri hiç durmaksızın 7/24 gibilmeye mahkum bırakabilirler.

    Böyle bir vicdansızlık, böyle bir huur çocukluğu en kötü insanın bile genine işlenmemiştir.

    Tehlike kapıda kardeşlerim. Tehlike zütünüze çok yakın. Bir şekilde birlik olmalı, güçlerimizi birleştirmeli ve bu durumdan kurtulmanın yollarını bulmalıyız.

    Benim naçizane bu konudaki çözüm önerim yapay zeka robotları üretilirken hepsi için bit kapatma düğmesi de üretilemli. Arabanın anahtarı gibi. Bir anahtarlıkda robotu kapatacak taşınabilir bir düğme olmalı ve gerektiği takdirde biz bu düğmeye bastığımızda yapay zeka robot tak çuvalı gibi yere yığılmalı. Hemen oracıkta ölmeli.

    Anahtarlık fikri bazı durumlarda zorluklara yol açabilir. Anahtarlığı bir yerde unutursak ve yapay zeka robotu ananızı gibmek için hazırlanıyorsa iş işden geçmiş demektir. O yüzden daha kolay ve daha basit bir çözüme ihtiyacımız var.

    Belki telefonlarda kapatma düğmesi uygulaması bulunabilir. Ama bu sefer de telefondan uzaksak ya da şarjı bitmişse o zaman da yarrağa ters basmış oluruz.

    Kardeşlerim, birlik olmalı, beraberlik oluşturmalı ve daha şimdiden bu yapay zeka robotlarına karşı bir kuvvet oluşturmalıyız.

    Bu yazdıklarımla taşak geçmeyin lütfen. Yarın öbür gün karınıza, bacınıza sulanan ya da direkt sizi gözüne kestiren yapay zeka robotlar karşınıza çıktığında pişman olursunuz.

    Birlik olup alternatif fikirler üretip bu yapay zeka robot lanetine karşı çarçabuk çözümler oluşturmalı, tedbirler almalıyız..

    O yüzden sizler de çözüm önerilerinizi yazın ve ne yapmamız gerektiğine hep birlikte karar verelim.

    zütümüz korunaklı, gibimiz yapay zeka robotlara dokunaklı olsun yoldaşlarım..

    Bir an önce harekete geçmeliyiz, yoksa gibi tuttuk demektir.

    Edit: Aramızdan çoğu am delisi yoldaş yapay zeka huur robotlara tab olup onları gibeyim derken, onların yemi olacaktır. Bu büyük oyuna gelmeyin. Yapay zeka robot amı aklınızı başınızdan almasın dalyarak kafalı yoldaşlarım..
    ···
   tümünü göster