/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 1.
    +6 -2
    Pardon erkek dedim 😁✋
    olum çok zor bir şey lan. nasıl mideniz kaldırıyor bunu anlamıyorum. sevdiğiniz kadını düşünsenize bi. bir zamanlar sevgilisiyle; parkta, sinemada, imkan bulduğu her kamuya açık alanda yiyişmiş, yiyişirken uzaktaki insanlar tarafından \"bağsana nasıl skiyo kızı amk kodumun cocugu\" denilip parmakla gösterilmiş, sevgilisi tarafından sinemaya zütürülüp o karanlık dehlizde memeleri ve züt yanakları sıkılmış, ev boş olduğu zaman babasına merve\'lere gittiğini söyleyip sevgilisine gitmiş, orada göğüslerini açıp okşatmış, gögüslerinı dilletmiş, ileride çocuğunuzun emeceği memelerine boşalttırmış, yere domalıp doggy pozisyonunda gibilirken zütünü tokatlattırmış, domalıp zütüne yarağı yerken göğüsleri aşağıdan bi aşağı bi yukarı sallanmış, sevgilisi içine boşalmamak için yüzüne attırmış, yüzüne yediği spermleri israf olmasın diye diliyle temizlemiş, erkek arkadaşının \" çok mu seviyosun yarağımı\" sorusuna spermli yüzünün gülümsemesiyle \"hem de çok\" diye cevap vermiş,

    sevgilisiyle bi süre ayrıldıktan sonra eski sevgili tarafından nudeleri internette gezmiş, eski sevgilisi tarafından nasıl gibiştiği konusunda erkek ortamlarında ünlenmiş, hatta ünlenmekle kalmayıp buna ekstra olarak nudelerinin eski erkek arkadaşının kendi arkadaş ortamlarında paylaşıldığı, hayatı boyunca köyünde eşekle yaptığı icraatlar dışında ciksle ilgisi olmamış doğulu arkadaşlarının \"ogglum allahını seversen bana da yolla bende bağacam\" denilerek ricasının kırılmayarak nudeleri paylaşılmış, belki ezkaza karınızın berkecanlara verirken hiç çıkarmadığı zorluğu size çıkararak vermeyeceği bir gün \"bari 31 çekeyim de bugün boş geçmesin\" deyip türk ifşa sitelerinde eşinizin yüzünün gözükmediği meme ve züt fotoğraflarına denk geleceğiniz, başkasının memeleri zannederken hiç bilmeden asıl kendi karınıza 31 çekeceğiniz biriyle evleneceksiniz.

    hatta daha ileriye zütüreyim. düğün günü gelmiş, davetiye çıkarılmış tüm eski dostlar çağırılmış, çağırılan eski dostların arasında arkadaşım denilerek eski tokmakçısı da çağırılmış, siz eşinizle beraber gelen misafirlere karşılayıp gülümserken, eşinizin eski tokmakçısının size bakarak gülümsediğini, o gülümsemenin altında neler yattığınızı hiç anlamayacağınızı, tokmakçısının birlikte getirdiği siyah t-shirt giymiş arkadaşına \"bunun avradını ben gibtim o evleniyo:d\" denilerek alay edilmiş olduğunuzu, zamanında eşinizi domaltıp zütünü domates kırmızısı olana kadar tokatlamış, yüzünü spermle kireçe çeviren biri tarafından evliliğinizin kutlandığını düşünün. sevgilinizin geçmişini bilen kız arkadaşları tarafından yapılan pijamalı dedikoularda \"vay dıbına godumun godoşu\" denilerek ünlendiğinizi düşünün. daha anlatmaya midem kaldırmıyor. sizin mideniz kaldırıyorsa evlenebilirsiniz.

    ben evlenmem arkadaş.
    ···
   tümünü göster