/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    0
    ee yani? sonuçta bu teröristlerin hak ettiğinden fazla maaş aldığı gerçeğini değitşirmiyor devletin buna bi düzenleme getirmesi lazım istediği kadar özel olsun
    ···
    1. 1.
      +2
      Hak ettiğini kazanıyor zaten. Yağmurda çamurda, kışta çalışıyorlar ve can güvenlikleri yok. Özel sektörün kuryelere hak ettikleri değeri vermesine devlet karışamaz. Devlet kendi işçisine, yani memuruna hak ettiği değeri vermiyorsa bu devletin suçudur.

      He, kaldırımdan geçen motokuryeler bence idam edilmelidir, o ayrı.

      Sen hak istiyorsan devletten isteyeceksin, özel sektör adı üstünde özeldir, adam ticaretini yapar. Yasama veya yürütme yapmaz.
      ···
    2. 2.
      +2
      Bak güzel kardeşim bu adamlar genelde 10-12 saat köle gibi çalisıyorlar. Günde kaç kere kaza riski geçiriyorlar haberin var mı? Soğuğu ayrı dert, yaģmuru ayrı dert, trafiği ayrı, insanlarla muhattap olması, müşteriden azar yemesi, köpeklerin saldırması ayrı, motorun çalınma riskinin olması ayrı dert. Bir polisten daha fazla ölüm riskleri var kuryelerin çünkü sürekli ölüm riski içeren bir iş içindeler fakat polisler olay yoksa yatıyorlar ya da devriyedeler.

      Özel sektörde fazla maaş alınıyorsa bu özel sektörün dengesini değiştirir, hiçbir öğretmen ulan 12 k alıyorlar istifa edeyim de kurye olayım demez. Siz şikayetiniz devlete edeceksiniz, kuryeleri kıskanmayacaksınız. Piyasa üstü maaş alınıyorsa diğer şirketler bunu dengeler.
      ···
   tümünü göster