/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +10
    Beyler yakışıklıyım demek istemiyorum kendime ama öyle olduğum söylenir, övülürüm genelde. Kızlara teklif ettiğimde red almam kolay kolay. Bir kız hatta bana şöyle dedi geçen: “Ben seni yolda görsem platonik aşık olurdum ama sen gelip bana teklif ettin.”

    Amk olay şu, arabam ve motogibletim var istanbul’da yalnız yaşıyorum bankada iyi kötü bir birikimim var vs. 3 tane telefonum var örneğin kızlar bunu görünce ürküyor bildiğin sen ne iş yapıyorsun ki 3 telefonun var, sende bir şeyler var ama çözemedim vs diye.

    Sanıyorlarki her telefonda 20 kız ile konuşuyorum, yok öyle bir şey amk bir kız bile fazla fazla gibiyorken kafamı 2. yi hayatta kaldıramam.

    Neyse bu sebeplerden kız bakıyor maddi durum var, araba var, tip düzgün, para var bunda kesin bir şeyler vardır beni aldatıyordur vs düşünüyor vs ilişki çokta ileriye gitmiyor bende al telefonları 2 gün sende dursun deyip kendimi inandıracak değilim amk güvenmiyorsa bitsin kafasına giriyorum.

    Bu durum beni ne yaptı biliyor musunuz? Gerçekten düşündükleri gibi biri olmaya başladım gidip gece hayatına giriyorum ara ara düzenli ilişkim olmadığı için, gidip Tinder vs gibi uygulamalardan tek gecelik ilişkiler yapıyorum. Amk halbukü ben gayet sakin sessiz tek bir kişi olsun isteyen birisiyim…

    Öyle işte amk.
    ···
   tümünü göster