/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 226.
    0
    Unutulmayacaklar listemize bugünün özetini yazalım.
    -yakın arkadaş düğünü için sabahın köründe uyanıp koşturmaca.
    - aşırı ağrım olduğu için sabah önce hastahaneye gidip iğne olmaca.
    - özellikle gelin alma töreninde yanında olmamı istemesi ama eşyaları benim arabamın bagajına konacağından araba yanından döndüğümüzde asansör kapısı açılışı ve gelin- damat ile burun buruna gelmem : s
    - salonda daha ikinci şarkıda ayakkabımın topuğunun çıkması ve düğün boyunca ayakkabısız oynamam. (Normalde düğünlerde oynamam ama önceden hiç oturmamam konusunda gelin tarafından sıkıca tembihlenmiştim)
    -Ayakkabısız oynadığım için üşütmem ağrımın çok artması ama pes etmeyip düğün sonuna kadar oynamam : s
    -Nasıl olduğunu anlamadım ama oynarken tırnağımın kırılması.
    - Gelin çiçeği atılırken teyzenin birinin devamlı ‘kırmızılıya at’ diye bağırması. Kırmızılının kim olduğunu söylememe gerek yok : )
    - Gelin çiçeğinin kucağıma düşmesi.
    -Elbiseme mum damlaması ve çıkmaması daha kötüsü rengi de beyaz olduğu için ve yeri itibariyle üzerime artırılmış gibi durması.
    - Bütün halaylarda damadın yanımda durması ve benim ‘ hani evin önünde bağırdık ya yine öyle bağıralım, çok güzeldi’ diyerek damadı darlamam.
    - Halaya çok ayak uyduramamam ve her stili için damadın bana öğretmesi : s
    - ‘ Hele hele hele Antepli’ şarkısını çok sevdiğimden o çıkınca hunharca oynamam, sonrasında ara ara 3 kere daha bunu çaldırıp aynı coşku ile coşmam ve bunun dikkat çekerek damadın annesinin beni kendisine gelin olarak seçmesi. (Bende iki tane bekar oğlan var orda birine alayım seni, Antep gelini ol dedi, oynarken dedi)
    - Düğün bitiminde arabayı dar alandan geri ger çıkartamamam, ve bana yardımcı olması için damadın abisinin yanıma gelmesi.
    - istiklal marşı ve kapanış
    ···
    1. 1.
      0
      Öldünmüü
      ···
   tümünü göster