/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +7
    Yeni basladin herhalde. Kisin kalorifer gibiyoz olm biz.
    ···
    1. 1.
      0
      Merhaba, siz bilgili birine benziyorsunuz. Soğukta normale göre daha fazla sertleşmiyor mu? Bu doğru bilinen yanlışlardan mı? Konu ile ilgili detay bilgi rica ederiz.
      ···
    2. 2.
      +1
      Yok bilgisiz merakli kardesim. Sogukta buzusur. Fizik kurali; sicakta genlesme, sogukta buzusme olur. Utarus bu nedenle ne sicak ne de soguktur. Penis kaslari dogalligini korumasi icin hangi hava sarti olursa olsun utarus sicakligi 36 derecedir. Tabi bu sperm yasam dongusu icine gecerli. Anlican buz gibi amcik kavrami aslinda yanlistir.
      ···
      1. 1.
        -1
        Soğuk havalarda ‘ yine demir gibi oldu’ argümanıyla yıllarca keklenmişiz biz. Normalde büzüştüğü ancak, okşama yöntemiyle ısındığında her zamankinden sert olduğu konusunda bilgilendirilmiştik. Bilgi, deneyim ve tecrübelerinizi bizlerle daha fazla paylaşmanız ricasıyla. Öperim.
        ···
      2. 2.
        0
        Demir tavini soguyunca alir da, bu demir degil haci. Oksanan sey static enerjiyle isinir. isinan da sertlesir. Arkadas burda 2 saattir bilimsel olarak yaragin calismasini anlatiyoz bana kulakdan dolma laflarla geliyosun, yapma.
        ···
      3. 3.
        0
        Goygoy Bey, yannanım olmadığından anlattıklarınızı deneme fırsatım malesef bulunmuyor. Uygun gün ve saatinizi belirtirseniz sizinki ile uygulamalı gözlemlemek isterim.
        ···
      4. 4.
        +1
        Yok kardesim. Hic bi kadini, daha yeni boyanmis, dokum demirden yapilmis tercihen beyaz olan 1.20 cmlik kalorifer petegine degismem. Sadik bi sapigimdir icabinda.
        ···
      5. 5.
        0
        Sen bi özele gel de şu kaloriferin detaylarını konuşalım. Buarada bu entry de unutulmasın. Kuzenim yazdı da kurtarmaz günün birinde : )
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster