/i/Tespit

  1. 1.
    0
    gerçek ingilizce o amk, tane tane vurgu yapa yapa konuşuyorlar, aksan diyemezsin zira adamın has dilinin has konuşma tarzı bu, ayrıca anlaşılması en kolay ingilizce o yavaş ve vurgulu bir ingilizce, senin yaptıgına türkler çok saçma türkçe konuşuyorlar, türkçe bilen kürtler daha düzgün konuşuyor demek gibi bir şey.
    ···
    1. 1.
      0
      gerçek ingilizce o diye birşey yok knk ingilizce de değişti evrimleşti. ingilizce cermen dilidir dolayısıyla gerçek konuşulan ingilizce ile bugunkü ingilteredeki ingilizce farklıdır zütünüzden element uydurmayın
      ···
      1. 1.
        0
        ne gerçegi ne cermeni güzel kardeşim ? gerçek ingilizce dedigin yani angulus dili bildigin almancadır, bu günki ingilizce norman angulus ve sakson dilinin karışımıdır, bu saydıgım dillerin hepsi almanca varyantıdır ancak normanların agır fransızca etkisinde kalmasından dolayı bu günki bildigimiz ingilizce ortaya çıktı, agulus dili diyorsan, danimarkaya git sakson dili diyorsan almanyaya git ki halen eyaleti var saksonya diye, norman dili zaten yok oldu fransızca konuşuyorlar,, bu günki ingilizce shakespeare ingilizcesi diye adlandırılan ingilizce ingilterede tutunamayıp amerikaya sürülmüş amerikalıların yada sürgün e avustralyaya gönderilen avustralyalıların ingilizcesi degil.
        ···
      2. 2.
        0
        fransızca tamamen norman dili değil kanka. Fransızca da ağır bir şekilde gaelic etkisi olmuştur. Zaten kökenini latince gaelic cermen dillerinden alan bir dil. Ayrıca ingilterede tutunamayan demişsin ama o zaman göç etmelerinin sebebi din ve yeteri kadar özgürlük olmamasıydı ingiltere britanya coğrafyasında. Kiliseden kurtulmak içindi onlar hatta amerika ya gittiklerinde protestanlık dediğimiz mezhebi benimsediler luther sayesinde. William shakespeare in dile kattığı yeni faydalar o dili gerçek dil yapmaz çünkü zaten o da gerçek ingilizce olmaz eğer mantıkla bakarsan olaya. Gerçek ingilizce diye birşey yoktur bu yüzden. Bunu diyenlerin çoğu amerikalıları sevmeyen burnu havada ingilizler. Almanya daki saksonlar kalkıp ingilizce bizim dilimiz dedi mi veya fransadaki normandiya bölgesinde normanlar dedi mi böyle birşey. ingilizler ne hakla kalkıp sonradan oluşturulan birçok dilin toplaması olan bu dili gerçek konuşan biziz diyecek ki.Sanki ingiliz ingilizcesi organik amerikanınki marketten gibi bir algı var iyi gülüyorum amk :D.ingiliz ingilizcesi de özünden farklı olarak değişti ve gerçek diyemeceğin kadar kelime aldı çoğu dilden bu yüzden saçma argüman.
        ···
   tümünü göster