/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    olum o zaman kimse fakir olmaz herkes orta halli olur
    ···
    1. 1.
      +1
      suriyede hiç zengin yok mu sanıyorsun amk malı?

      ayrıca kime kıyaslayarak fakir diyorsun? dünyanın geri kalanındaki orta halli ve zenginlere göre.

      tüm dünya aynı parayı alsa kimse fakir olmaz anlamıyorsun dimi beynini gibeyim senin.
      ···
    2. 2.
      0
      herkes orta halli değil çünkü HERKES FAKiR DEĞiL ben HERKES FAKiR OLSA dedim amk çocuğu giberim belanı şimdi. bir tane bile zengin varsa gerisi fakirdir gibtir git şimdi
      ···
    3. 3.
      0
      olum sen cidden salaksın. zengin fakir dediğimiz şey piyasaya ve toplumun ortalama gelir seviyesi göze alınarak oluşturulan kavramlardır.

      1000tl ile yaşayamazsın, gayet fakirsin değil mi? evet.

      tüm dünyadaki insanlar 1000 tl alsa herkes fakir statüsüne inmiş olur ama bu sefer herkes aynı olacağı için son insan da 1000 tlyi aldığı an herkes eşit olur. artık hiçbir yerde 2000 tlye kiralık daire göremezsin mesela. çünkü toplum kendi seviyesine göre belirler ürünün ücretini. ekmek fiyatından telefon fiyatına kadar her şey eşitlenir. ama o salak beynin almıyor. örnek verdiğin ülkelerde herkes fakir değil, çoğunluk fakir. zenginler azınlık ise onları sömüyor. dediğin şey bir ütopya, herkes fakir olamaz, çünkü olursa fakirlik kalmaz. bu ortalama olmuş olur. hala anlamıyorsun. beyinsiz zütveren seni.
      ···
    4. 4.
      0
      Neyi tartışıyorsunuz ayol ikinizede çikolata vereyim sakinleşin
      ···
    5. 5.
      0
      yav onu diyorum ben de işte herkes fakir olsa kendini kıyaslayabileceğin senden üst biri yoksa kime göre fakir olacaksın? artık o fakir dediğimiz seviye orta halliye indirgenmiş olacak diyorum. neyse
      ···
      1. 1.
        0
        evet panpa şu ana göre fakirleşiriz evet. ama tüm dünya aynı seviyede olacağı için ürünlerin fiyatı düşecek aksi halde kimsenin almaya gücü yetmeyecek ve firmalar kazanç elde edemeyecek. yani şu anki giderlere göre fakir oluruz ama herkesin fakir olduğu bir senaryoda ürünlerin fiyatı düşmek zorunda ve orta halli bir yaşam süreriz diyorum.
        ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster