/i/Tespit

  1. 1.
    -1
    çok haklısınız anal dahil mi? kondomsuz yapıyor musunuz bir de?
    ···
    1. 1.
      0
      Neden ben bunları savundugumda insanlar yani sosyal medyadakiler böyle cümleler kuruyor. Çok adice
      ···
    2. 2.
      +1
      emek dediğin alın teriyle gerçek bir iş icra ederek olur. toplumda üretime bir fayda sağlayarak olur. 50 yaşındaki adamların kıllı göbeklerinin altına 150 tl için yatarak olmaz, bir kağıt parçası için züt deliğini kol girecek kadar genişleterek olmaz. kimse kader kurbanı edebiyatı yapmasın çalışacak insan iyi kötü her türlü iş bulur ve ruhunda huurluk olmayan kimse her gün tanımadığı bir gibi ağzına alamaz. o işin seviyesi bu olduğu için savunduğunda da bu seviyede cevaplar alıyorsun.
      ···
    3. 3.
      0
      Ama acıyorum bence kimse isteyerek bu işi yapmaz. insan sevdiği insana bile öyle bakamıyormus. iğrenç bir adamla kim neden yapsın. Demek çok kötü durumdalar. Ayrıca onlar iyi ki var. Yoksa bzim işimiz yaş olurdu. Süleyman Demirel'in Bi sözü var diyemedim şimdi. Biraz ayıplı
      ···
    4. 4.
      0
      iyi ki var veya keşke olmasaymış diyemem. varlar ve seviyeleri bu. emin ol o işi yapmayıp başka bir iş için aynı sıkıntıyı çekmeyi göze alabilir ve açlıktan ölmezler. madem o kadar zorlanıyorlar ve acıyorsun bu hallerine, hiç düşünmüyor musun bu işe katlanırken harcadıkları enerjiyi neden temizlik, çocuk bakıcılığı, çaycılık, kasiyerlik vb ayak işlerinde harcamıyorlar diye? o işleri yapanlar insan değil mi? fabrikada asgari ücrette robot gibi çalışan insanlar, hayatını tehlikeye atmasına rağmen 3000 tl alamayan insanlar insan değil mi? kusura bakma yarım saatte yüzlerce tl kazanıp günde 10 tane gibi ağzına alan kimseye acıyıp sempati duymam ben. jigololara karşı bakış açım da aynı şekilde, acımıyorum abi seçim senin çünkü. başka bir yol seçebilirdin.
      ···
    5. 5.
      0
      Hmm evet şu ana kadar duyduğum en bel altı olmayan düzgün yaklaşım tşk 🍀🙂
      ···
    6. 6.
      0
      rica ederim.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster