/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +16 -1
    lgbt ve black lives matter'ı salak solculardan başka kimse pompalamadı. blacked de zaten ferre sektöründe yıllarca süren zenci fetişinin sonucu, arz talep meselesi.
    ···
    1. 1.
      +1
      Baba pompake 😃
      ···
    2. 2.
      +3
      Zenci fetişi ya da arz talep değil. Bu herif direkt olarak fonluyor. Yakışıklı beyazlar varken kimse umursamaz siyahları. Mesele yannansa beyazların yannanları da büyük. Bu herif kendi çıkarları için finanse ediyor. Talep var doğru ama sanıldığı kadar çok değil. BLM'e bizzat 37 milyon dolar bağış yaptı Soros. O solcuları fonlayan da zaten Soros gibileri.
      ···
    3. 3.
      0
      Valla sadece salak solcular diyorsun da, Amerika'da vs. Lgbtye veya lgbt protestolarina en ufak bir elestri yapan işini saygınlığını hayatını kaybediyor. Türkiye'de sosyal medyada powered by pride falan filan gibimsonik laflarla 100 binden fazla beğeni alıyor. Günümüzün nesli tamamen çakma amerikanci left progressive olmuş. Siz kucumsuyorsunuz ama adamlar dünyadaki çoğu markaya vs. diz çöktürdu. Girmedikleri sektör yok, futbolundan ekektronigine, arabasindan giyim sektorune tüm dev markalar sürekli yalakalik yapıyor.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster