/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +7 -1
    Yazık amk milli olmak için eskorta gidiyor olm hiç mi kız arkadaşınız filan olmuyor lan ? Bir de çok bir gibim yapıyor gibi millete ahkam kesip akıl veriyor bu böyle şu söyle diye hahahaha
    ···
    1. 1.
      +3 -2
      Sevgilin bedavaya mı veriyor yraak kafalı? Kızı yatağa atana kadar dünyanın parasını harciyorsun eglendir gezdir yedir içir. Birde tribini nazını çenesini çek. Birde hergün evlenecek miyiz sorusuna cevap ver? Sevgimiz de oldu ama sevgili bize göre değil aq. Ne güzel musmutlu paranı veriyorsun gibiyorsun ne dert ne çile var zamanın da sana kalıyor en azından ruh sağlığını gibilmiyor. Ve bu devirde bedava am bulamazsin karıya iki alkol icireyim bir yemek yedireyim 2 gezdireyim belki canı eserse verir. Mutlue deyim guldureyim etrafında maskot olayım. zütünü kaldirayim vs. Hepsi para ve zaman.
      ···
      1. 1.
        +2 -2
        Sen kahpe evladı tutkudan, aşktan, aşık olduğun kadının kokusundan zevk almaktan, kokusuna hayran kalmaktan, tek parça olmaktan ne anlarsın dıbına kodumun köylü çomar yıkığı seni.
        ···
      2. 2.
        -1
        Aşkın metafiziği ni oku huur çocuğu cahil bin seni. Sene olmuş 2021 hala aşk diyor sevgi diyor beynini gibeyim aşk dediğin şey ne biliyon mu sen?
        ···
    2. 2.
      +1
      Haklı adam
      ···
   tümünü göster