/i/Tespit

  1. 1.
    +8
    ne kadar ortam yapmaya çalışsanız da kemik kitleniz max 4-5 kişi olacak bu 4-5 kişiyi buldunuz mu kafanıza göre olmasına dikkat edin, değilse tek takılın. üni hayatınızı 4-5 yavşakla geçirmektense tek takılmak iyidir. sınav dönemlerinde not için yanaşan ya da sadece işi olduğunda selam veren yavşaklara merhamet etmeyin, zaman emek para harcamayın. kendiniz için yaşayın, dersleri çok ciddiye almadan, ortalama için değil kavrayacak ve kullanacak şekilde öğrenin, sınavdan sonra unuttuklarınız züte girmiştir bunu bilin. 4 yılınız hayattan önceki son dönemeç o yüzden hatıralarınız ders çalışmak ve derslere girmekten ibaret olmasın. manita da yapın, ortdıbınız da olsun. bunlar tabii maddiyata bakan işler ancak arkadaş seçimi bunları toptan etkileyecektir.
    ···
    1. 1.
      +1
      ""sınav dönemlerinde not için yanaşan ya da sadece işi olduğunda selam veren yavşaklara merhamet etmeyin, "" üniversite bunlardan ibaret zaten. tamamen çıkar ilişkisi. sadece ders konusunda değil yani. adamın işi sana derstte düşmez başka şeyde düşer. dostun gibi davranır. işi bittiği an 1 ay yüzünü görmezsin.
      ···
      1. 1.
        +1
        bi bana mı böylesi denk gelmedi aq. Tanıdığım en samimi insanlarla üniversitede tanıştım. (gerçi bizim bölümdekiler iyiydi diğer bölümden tanıştığım çoğu bahsettiği gibi huur çocuğuydu)
        ···
      2. 2.
        0
        Olm şu üniversitede çıkar ilişkisi var muhabbetini internette falan çok söyleyen oldu ben anladım bu işi çıkarcı yavşaklar her zaman olabilir de yani ünide çıkar ilişkisi var muhabbeti çok yapıldı neden böyle deniyor ki?
        ···
   tümünü göster