/i/Günlük

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    0
    4 gündür felaket derecede yangın var bucakşeyhler köyüne erzak yardımı zütürdük her yer yanmış suriye gibi olmuş hic abartmıyorum istisnasiz her yer yanmış manavgatin komple tüm köyleri simsiyah. O köyüne icinde yukarıdan cikinca 4 5 yanmis evin olduğu ve o koylerin içindeki bebekli aileleri onlarla olan konuşmalarımızı unutamıyorum. 4 gündür uyuyamadim duzgun bir sekilde belki yangın sıçrar diye. Mutfağın balkonunun ici kül doldu sabah ise bırakırken her yer dumanaltiydi nefes almak çok zordu. 4 gündür güneş doğmuyor tupturuncu bir hava var ve belli aralıklarla is, yanık kokusu ve duman beliriyor.

    Universite normalde bitmesi gerekiyordu fakat yarım dönem uzadı 3 dersimden dolayi 2 si ana ders biri secmeli. Allahtan hepsi 1.dönem dersleriydi de yarım dönem uzadı sadece. Sevdiğimi yine 9 10 aydır göremiyorum onu çok özledim.

    Yarın kpss ye gireceğim ilk eda gireceğim lisans kpssye. Hiç çalışmadım en ufak ta bir beklentim yok seneye tekrar deneyeceğim. 4 bucuk saat sonra manavgattan antalya merkeze gidecegim kpss için.

    Kurduğumuz iki iş te tutmadı biri fiyatlardan dolayi diğeri ortaklara sorunlardan dolayı tutmadı çıktık hepsinden.

    Polislik için çok az kaldı sanki hissediyorum gibi ama bakalım hayırlısı. Ölmezsem bir çok planım var şimdilik bu kadar.
    ···
   tümünü göster