/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +8 -2
    adama saldıramıyoruz, rusya var, rusyayı yok saysak, saldırsak, bu sefer pyd olayı var,, esad ı kan dökerek deviririz ama fıratın dogusuna geçip pyd yi temizlemek için bu sefer amerikaylada köprüleri tamamiyle atmamız gerekir..

    işin özüne gelirsek, esad a karşı elimizde 3,5 4 milyon suriyeliden başka bir şey yok, esad oldu bize kurtarıcı amk, esad güç kazanır ve fıratın dogusuna geçip pyd yi temizlerse bizim işimize gelir, ama artık iş işten geçti dibimizde bir rusya kuklası oluştu...

    en baştan bu adam desteklenseydi, suriyede iç savaş çıkmaz, çıksada hemen biter, pyd oluşmazdı, işid ortaya çıkmazdı, bonus olarak esad her türlü sözü ve yetkiyi bize verirdi, önüne ne koysak imzalardı, onun yerine biz bu adamı rusların kucagına ittik, ömügü sıkılmış bir haldeyken ruslara ruhunu sattı ve bu günki konumuna geldi..

    MUALEFET BiLE ACIYOR SES ETMiYOR
    hdp pyd den ötürü konuyu gündeme getirmiyor,, chp durumun vahamiyetinden dolayı konuyu gündeme taşımıyor, zira akp nin artık yapa bilicegi bir şey yok...

    DiPLOMATiK ASKERi VE SiSYASi BONUS OLARKA MÜLTECiLERLE SOSYAL ALANLARDA MALAFATI AVUÇLADIK, SURiYE TARiHE GEÇiCEK BiR AVANTAJKEN HEZiMETTiR.
    ···
   tümünü göster