/i/Tespit

  1. 26.
    +6 -3
    BAKIN BURAYA SiZE ÇOK BASiT ŞEKiLDE iFADE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ ANLATAYIM

    " x' in amk " demek ifade özgürlüğü
    " x'i öldürelim " demek ifade özgürlüğü değildir .

    Atatürk'e hakaret de ya da cb hakarette suç olmaması lazım .
    Bizde suç olmasını geçtim baya baya ağır hapis cezaları var .
    ···
    1. 1.
      0
      senin kafatasını gibeyim aptal huur evladı birine küfür etmek ne zamandan beri ifade özgürlüğü oldu? bak ben sana şuan hakaret ediyorum hem anana hem sana. bu ifade özgürlüğü mü oluyor be anasını gibtimin bini. Daha kullandığın kelimenin anldıbını bilmiyorsun. açlıktan ağzı kokan ananın gırtlağını gibeyim
      ···
    2. 2.
      0
      Şimdi ben açmam ama birgün işsizin biri sana hakaret davası açsa karakola ifade vermeye çağırsalar hoşuna gider mi ? O zamanda hakaret ifade özgürlüğü değildir diyecek misin?
      ···
    3. 3.
      0
      Ya işte kıt beyinli olduğun için anlamıyorsun. Benim veya senin ne düşündüğün önemli değil. Birine küfür etmek hakarettir. Birinin bir eyleminin yanlış olduğunu ve daha başka şekilde yapması gerektiğini dile getirmek eleştiridir. Mahkeme de zaten buna göre karar verecek. zütünüzden kanun uydurmayın amk neymiş ifade özgürlüğüymüş. Git sözlükten ifadenin anldıbına bak özgürlüğün anldıbına bak ve hakaretin anldıbına bak. Şuraya gelip bi tak bilmeden konuşmayın olum. Cahilsin kendini rezil ediyorsun. Biri beni şikayet ettiğinde tabikide kendimi savunmak için ifade özgürlüğü diyeceğim bu bir savunmadır. Git eristik diyalektiği oku. Savunmanın anldıbına bak.

      Bak salak olduğun için tekrar bi örnek vereceğim ; hakimin verdiği karara itiraz etmek ve akabinde yanlış olduğunu asıl doğrunu ise şu bla bla bla olduğunu söylemek, yazılı kanunlardan örnekler vermek de bir nevi eleştiridir ama hakim sen suçlusun sana şu kadar ceza veriyorum dediği zaman hakim bey ben sizin ananızı gibeyim dersen bu hakarettir. Yani gibik gibik konuşma. Bu kadın cezasını gibe büke çekecek nokta. Atatürk e hakareti normalleştirme.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster