1. 1.
    -2
    "isteyen istediğine inansın abi Türkiyede bunu oturtamıyoruz, ona ne benim dinimden ya da dinsizliğimden yaa" diyip bir inançla alay edip, inanan insanın dinî değerleriyle taşak geçmek nasıl bir ikiyüzlülük anlamıyorum. Sorsan "yobazlar sırf ateistim diye bana küfrediyordu aşşağılıyordu" derler. E aynı taku yapmıyor musun?
    Her gün Allaha, dine söven, islamı aşşağılayan entryler giriliyor. Kimse gibine takmıyor (inançlılar dahil). Ama aynı adamlar da hoşgörüden saygıdan bahsediyor.
    Şunun farkına varmanız lazım; hoşgörü dediğiniz şey bir inanca sövüp, o inanca mensup insanların inandığı Tanrıyla (ister Allah diyin ister zeus) dalga geçip "ULAN NE YOBAZSINIZ, ULAN BU MÜSLÜMANLAR DA TAM YOBAZ AQ, HOŞGÖRÜ NE ÖĞRENiN ULAN" diye bir şey değil. Bu apaçık ikiyüzlülük lan.
    Ben sözlük huursu değilim kendi entrymi uplamayacağım. Hatta kadın fotoğrafı bile koymayacağım. ister trende çıksın ister çıkmasın.
    dıbına soktuklarım.
    Not : Sözüm bir inanç, öğreti veya inançsızlığa ait olan insanlara değil, bir kişinin inanç veya inançsızlığıyla dalga geçen ve sonra hoşgörü bekleyen huur çocuklarınadır.
    ···
   tümünü göster