/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3 -1
    Bir haber sitesinde gördüm
    "Stanford raporladı: Gezi döneminde, kamuoyu düşüncesini şekillendirmesi ve muhaliflere karşı çıkması için 6 bin kişi işe alındı" daha sonra Twitter bunların bir çok hesabını kapattı vs de.

    Abi bir düşünsenize 6k adamın her biri 10-15 hesap açsa ve diyelim ki x bir konuda en az bir tane twit atsalar 60k-90k arası twit demek bu.2 3 twit atsalar ki atıyorlar da çok deli etkili oldukları yadsınamaz bir gerçek. adamlar bunun için baya ekip kurmuşlar ya.ona buna BORDO KLAVYELi diyoduk da gerçekten varlarmış.
    Şimdi bu işin Twitter ayağı ekşi sözlük, facebook vs platformlardaki ayaklarıyla bu adamlar insanları müthiş manipüle ediyorlar.
    En güzel örneği Mansur çıkmazsa oy vermemci tayfadır. tamamen bu puştların yarattığı algı. biraz geriye doğru bakınca biraz daha açık görebiliyorsunuz da.örneğin meral Akşener için fetöcü diyorlardı ve insanlar da baya buna inanmıştı.
    bence bu olayın temeli inci sözlüğün TC ibaresi manipülasyonuna dayanıyor. insanlar yıllarca face'de başında TC kullandı hala da var.
    ···
   tümünü göster