/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +11 -1
    Yahu birader senin kuzen mermer işinde zütünü gibtiriyor asla saygı görmüyor kızlarla iletişim desen sıfır bu çocuk tıpa gidecek 5 6 yıl boyunca en elit birikimli insanlarla yaşdıbını sürdürecek her daim saygı görecek çocukları bile saygı görecek tonlarca seminere gidecek yurt dışına çıkacak güvencesi olacak okumayı ne ucuzlaştırdınız amk aveli napsın mermer ustası mı olsun 19 20 yaşına gelmiş çocuk oku bak bu yukardaki andavalı dinleme oku tıp olmazsa başka bişey oku
    ···
    1. 1.
      +5 -5
      Aptal huur çocuğu bilinçli kendini geliştirmiş bir mermer ustası yurt dışına çıkamaz mı? Kızlarla konuşamaz mı? Her şey üniversitede mi kazanılıyor? 6 yıl boyunca ders çalışmaktan ebesi gibilecek. Mezun olacak TUS için ebesi gibilecek tusu geçerse asistanlık başlayacak. Çömez asistan zamanlarında mecazi değil bildiğin köle olacak. Uzman doktor olunca da cahil herifin teki gelip kafadında mermer kıracak ne anlatıyorsun olum sen?
      ···
    2. 2.
      +1 -2
      Doktorlar saygı mı görüyor? Halk tepelerine çıkmış, tehditler, şiddet havada uçuşuyor. Git işlek bir acile kimin zütü gibiliyor gör. 5-6 yılın sadece ilk yılları güllük gülistanlık (tabii sürekli ders çalışmayı saymazsak), sonra olay elit çerçeveden çıkıyor, kendini bir anda tak temizlerken, hasta taşırken, hasta yakınlarına laf anlatmaya çalışırken, milletin zütüne elini sokarken buluyorsun. Çok daha kötü işler var doktorluktan tamam ama doktorluğu da çok bir şey sanmayın. Bu ülkede her yolun sonu taka çıkıyor.
      ···
   tümünü göster