/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +78 -44
    Bir solcu için vatan ve milletin önemi yoktur. Bugün solcu gazetesinin paylaştığına bakarsanız Fırat Çakıroğlunu öldürenler terörist değildir. Genel olarak solcuların gözünde hiç bir terör örgütü terör örgütü değildir. Yine çünkü, sağı solup yıkıp zarar vermek, ülkenin refahını kaçırmak, devlete baş kaldırı yapmak terör örgütleri ile ortak özellikleri. Bugün pkk ülkeden toprak istese bir solcu buna karşı çıkmaz. Çünkü kafaları o kadar dar ki karşı tarafın toprak istemesini doğal bir hak olarak görürler. işte bunu da SOL diye millete yuttururlar.

    Edit: Çok değil yakın bir zaman da Boğaziçi Üniversitenin olaylarını gördünüz. Yine sol kesimin başlattığı protestolar o kadar ileri gitti ki alakası olmayan istanbul Üniversitenin önünde pkklı öğrenciler ‘Apocular vuruyor’ diye eylem yapıp halay çekip nara attılar. Çünkü yüz buldukları sol kesimden böyle rahat davranmaya başladılar.

    Edit: ben burda sağ görüşü de savunmuyorum. Benim savunduğum tek görüş ki bir Türk gencinin de savunması gereken görüş Atatürk ilke ve inkilaplarıdır. Tiktok gibi saçma rezil bi uygulamayı kullanan kesimin çoğu sağ kesim. Ben Türk gencine yakıştıramıyorum böyle şeyleri.
    Bir Türk genci oturmasını kalkmasını, yemesini içmesini, üslubunu, düzgün bir görüşte olmasını iyi bilmeli.
    ···
   tümünü göster