/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +14
    B12 vitamini hapı. B12 ekgibliği için aldım hafızamı güçlendirsin daha çok diye. 10 sayfa ekşi entrysi okudum gece içilip uyunduğunda feci kabuslar gördürüyormuş o yüzden gündüz tavsiye ediliyor içilmesi. Şimdi içtim bakalım ne olacak Sabaha entry girerim kabus görürsem. 3 gündür kabus görüyorum zaten daha kötüsü olamaz sanırım.

    Sabahki edit: Günaydın. Evet kabus olayı gercekmis... rüyamda siccin 9 u çektik resmen korkunctu rüyalar gördüm. Kabustan uyandım sonra normal rüya gördüm. B12 birinci günüm kendimi çok stressiz sakin hissediyorum gece uyumadan keyfim hiç yoktu sanırım gerçekten mutsuzluğa da iyi geliyor.

    Diğer günleri de editlerim

    2. Gün sabah editi bırakıyorum buraya. 11 gibi uyudum ve gece 03:28 de uyandım. Çok kötü kabuslar gördüm ve sanırım bu son bu hapı gece içmem oldu bir daha asla gece içmeyeceğim tüm tanıdıklarım gözümün önünde öldü resmen kabuslarda ve her şey çok gerçekçiydi. Çok kötüydü sabah 8-9 gibi uyandım ve 1 saat sonra anca etkisini üstümden attım. Bir daha gece içmeyeceğim.. hatta birkaç gün b12 hapı kullanmayacağım
    ···
   tümünü göster