/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    Merhaba arkadaşlar, ben uludağ üniversitesi 3.sınıf öğrencisiyim.
    Size biraz üniversitemden bahsetmek istiyorum
    2015 yılında bi önceki rektörümüz geldi ve fakültedeki bütün etkinlikleri bitirdi, konserler, festivaller hepsi bitti. Öğrenci işlerine bolca karışıldi. Aşırı hükümet yanlısi bir politika izlendi.
    Geçen sene bu rektor gitti yerine dededi de babası da oğlu da imamhatip mezunu olan bir ilâhiyat mezunu adam geldi. Hadi dedik adaleti vardır vs alakasi yok. Geldiğinden beri güzel bi sey yapmadı.
    Şimdi de sınavlara çok az kala bi sure şöyle karar almışlar

    Sınavlara ait soru sayısının iki katı kadar soru öğretim elemanları tarafından üç kategoride hazırlanacak, sorular üç gruba ayrılacak (kolay-orta-zor) tercihen excel şablon dosyası kullanılarak sınav haftası başlamadan en az bir hafta önce UKEY sistemine yüklenecektir (Örnek: 20 soruluk bir test için hazırlanacak 40 sorunun 12’sinin kolay, 14’ünün orta ve diğer  14’ünün zor düzeyde soru olacak şekilde planlanacak)Öğrenciler sınav esnasında soruların tümünü tek seansta göremeycek, soru grubu kolay-orta-zor düzeyde olmak üzere üç gruptan oluşacak, öğrenciler bu gruptaki soruları cevapladıktan sonra sırasıyla diğer grup sorularını ekranda görebilecek ve geri dönülemeyeceği şekilde planlanacak.

    Sizden istediğimiz twitterdan #uüöğrencileriitirazediyor tagı ile bize destek olmanız.
    Belki bi işe yaramayacak ama en azından inci sözlük ve uludağ üniversitesi öğrencileri olarak tepkimizi göstermiş oluruz. Uzun zamandır inci sözlük olarak twitter'da etkin değiliz belki de böylelikle kendimizi de gösterebiliriz.
    Karar verirsek ortak tag da açabiliriz
    ···
   tümünü göster