/i/Tespit

  1. 26.
    +14 -1
    uzun uzun yazdım merak eden okur. bakmayın bu sözlükteki çakallara hepsi burda av peşindeler.

    avrupa’da bekarete takılmıyor erkekler doğru ama artık erkeklerde evlenmiyorlar. batı avrupa’da çocukların 38% i babasız büyüyor.

    ben gençliğimi avrupalı gibi yaşayayım türk gibi evleneyim yok öyle bir dünya.

    meriç testi:

    aslı üniversitede berk ile 4 sene birlikte yaşar. berk için fatura, kayınpeder akraba vs sorumlulukları yok, aslı’nın en güzel en diri en çıtır olduğu yaşlar. berk bu 4 sene içerisinde denenebilecek her türlü fantaziyi dener ve ve azgınlığı bitince ceketini alır yeni maceralara yelken açar. kızı SÜMKÜRÜP sokağa savurur yani. bedel nafaka vs. ödemeden ;))

    mustafa , aslı ile tanışır aşık olur ve evlenirler. düğün masrafları, ev, araba hepsini mustafa’nın karşılaması gerekir. aslının tüm akrabalarının problemi artık mustafa’nın problemidir. aslı artık 20 li yaşların başındaki çıtır kız değil ayrıca berk ile olan 4 yıllık ilişki süresince tüm cinsel fantazileri bitirmiş, mustafaya pek birşey kalmamıştır. 4 senelik evlilik sonucunda aşk biter aslı ile mustafa boşanırlar.

    mustafa mal varlığının yarısını ve ömür boyu nafaka ödemeye mahkum edilir. nafaka ödemeleri gecikirse hapse atılacaktır.

    bu sırada berk yeni kız arkadaşı ile alaçatıda tatil yapmaktadır.

    meriçlere sorum:
    mustafa, aslı ile berk’in yaşadığı hayatın aynısını, hatta daha kötü versiyonunu (kadın pörsüyüp yaşlanmış oluyor) yaşamak için kanuni bir kontrata imza atmakla gerizekalı oldu mu olmadı mı?
    ···
    1. 1.
      +3 -5
      Mesele gerizekalılık değil. Asıl mesele adalette birtakım bozuklukların olması. Bu hikayede mustafa hata etmiş, aslı nın huurluk-kaşarlık ruhuna işlemiş, berk ise huur çocuğunun bayrak sallayanı olmuş. yani sonuç olarak bu hikayede cayır cayır yanıp zütten yiyen yine senin anan oldu ;)
      ···
    2. 2.
      +7 -1
      ortalık gibilip sokağa sümkürülen kız dolu kanka dikkatli ol sen genede ;)
      hiçbir ERKEK evlendiği kızın ilki olmamayı kaldıramaz.

      ERKEK yazdım fark ettiysen

      üstüne alınma ;)
      ···
    3. 3.
      +1
      harika bir örnekle açıklamışsın pampa. bu devirde evlenmek nedir ayrıca amk. bir kamyon yannanı 'çağdaşlık' adı altında ye, dıbını zütünü bir edip torba etsinler sonra prensesler gibi düğün iste kendini itelemeye çalış... hee yannanımı itelersin dıbına çaktığımın sürtük, kevaşe, kevgir huursu.

      benden size bir tavsiye. patlak kızları sizde ikin ve ne zaman sevgili olalım veya sevgiliyseniz işi ciddiye bindirirse sıradakine devredin. siz enayi misiniz dıbına kayayım?
      ···
    4. 4.
      0
      Adam kusursuz özetlemiş, ağlanacak halimize gülüyoruz.. Sonumuz hayırlı olsun ne diyim.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster