/i/Tespit

  1. 1.
    +8
    Başlık fotosundaki Hazreti Elliot Rodger üstazımıza bir "eleman" değip geçiştiremessin ayrıca kendisi intikam gününde düzinelerce normanı katletmiş ve tarih sahnesinde kendini işaretlemiş ve milyonlara ulaşan manifesto yazmıştır.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Elliot Rodger ‘ın eylemi kabul edilemez. Tek ekgibliği “şuursuz” olamaması. Evet. Fazla ciddi. Hayatta ciddi olunmaz. Olunursa saplantılı bir insana dönüşülür ve asıl kendisine zarar verir birey. Elliot Rodger, en başta kendisine zarar vermiştir. Hayat sürekli doğrular üzerinde devam etmez, hayat yanlışları da barındırır. Elliot Rodger, yanlışları da hazmetmesi gerekiyordu.
      ···
    2. 2.
      +1
      Ciddi olduğu için mi kaybetti diyosun
      ···
    3. 3.
      +2
      Evet, hayatta %100 başarılı olamazsın. Her şeyin 4 4 'lük olamaz. Hataların vardır, diğer insanların da hataları vardır. Fazla ciddiye almayacaksın. Hata vardır, hata vardır mesela. Şu mesaj atanların hataları kabul edilemez. Bunun dışında kendi hayatında abartıya kaçmayacak şekilde de ARSIZ olman lazım. Yukarıda şuursuz yazmışım evet biraz da şuursuz olmak lazım. Fazla ciddi olursan kaybedersin. Hayatın akışı bu, gece var gündüz var. Yin yan felsefesi gibi işte. Doğru var yanlış var, hastalık var sağlık var. Bunların hepsi bir bütün panpa
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster