/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2
    ümmetçilik araplara çalışıyor sadece

    doğu türkistana karşı hükümetten en ufak bir destek geldi

    filistinlinin gözüne çakıl taşı gelse sabah akşam konuşurlardı
    ···
    1. 1.
      -6
      Doğu türkistanlılar da gelip pyd saflarında Türkiye ile savaşa girmeyecekti o zaman çok milli takılıyorsun ya dıbına kodumun salağı. Kimse sadece Türk oldu diye masum olamaz ya da Arap oldu kürt oldu diye suçlu olamaz nasıl bi mallık yaşıyorsun. Medeniyetler o kadar basit oluşmuyor. Beğenmediğin Arapça kelime bakımından neredeyse en zengin dildir. Sen entry diyerek bile batılılaşıyorsun. Bir sürü kelime giriyor diline. Ama ona globalleşme medenileşme dersin oysa olan şey aynıdır yozlaşman. Ulan ne dediğini niye dediğini bile bilmiyorsun liyakat yok laf salatası amk
      ···
      1. 1.
        +4
        hassssssilktiir ypg saflarında savaşıyorlarmış
        yalanını silkem
        kürt ya da arapçı değilsen ben bir tak bilmiyorum

        Türkün Türkten başka dostu yok
        tarih bize bunu gösterdi
        ···
      2. 2.
        0
        dıbına kodumun salagı alsam bir gün yanımda gezdirsem abi abi diyecek adam bana Türkçülük dersi vermeye kalkıyor. Ulan ne kadar cahilsin huur çocugu sen.

        Aç anwar yusufun demeçlerini oku sonra gel konuş. Ypg pyd terör örgütümüdür sorusuna hayır diyen fetö ile iş birliği içindeyiz diyen israil ve ABD dostumuz onlar ne derse yaparız diyen Uygur türküleri liderlerinden olmasın sakın. Önce bilgi edin sonra fikir oluştur cahil huur çocugu. Burada sıfır bilgiye sahip bir kaç ergenin çüqü vermesi şuku atması bişeyin doğruluğunu yanlışlığını ispat etmiyor
        ···
      3. 3.
        0
        Uygur cihatçılar işid saflarında savaşmışlardı ypg değil
        ···
      4. 4.
        0
        uygur işidde de var pyd de . burada yönetimin neyi kimi desteklediği önemli oğlum açıp okuyun lan uygur hükümetinin pyd ile toplantılarının videoları bile var. ona bakarsan türkiyede pyd yi destekleyen var işidi destekleyen var. ama bu hükümetin desteği ile aynı şey değil.

        neyse amk kime ne anlatıyorsam. he huur çocukları he dıbına kodumun kör cahilleri ah ülkem ah yazık acıyorum
        ···
      5. 5.
        0
        https://www.youtube.com/w...YHbI&feature=emb_logo al izle bakalım.
        ···
      6. diğerleri 3
    2. 2.
      +4
      adamsın lan işte böyle açıkça fikrinizi söyleyin işte. saygı duyarım. ben de müslümanlığa laf edenlerin anasını bacısını zütünü gibeyim. karşılıklı saygı yani.
      ···
   tümünü göster