/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +7 -1
    EVRiMLE DiN iLiŞKiSi:
    Evrim gerçek olduğu için adem ve havva hikayesi yalandır. islama inanmamak için tek sebep yeterdir.
    bilimsel olarak 2 insandan bir araya gelmedik topluluklardan geldik dünya 7 bin yaşında değil 4 milyar yaşındadır.
    ademin gerçek olmadığını tüm bilimsel yöntemlerle kanıtlamış bulunduk.
    Sentinel Kabilesine bakacak olursak o kadar izolo çağ dışı bir toplulukturki adem olsaydı bu kadar izolo kalmış bir topluluk olmazdı çünkü adem onlara herşeyi öğretirdi adem mağra adamı değildir çünkü.
    iSLAMDA EŞ CiNSELLiK
    islam'da eşcinsellik, eşcinsel ilişkiye giren kişilerden islam inancı esas alan yazılı kaynaklarda ve Kur'an'da bahsedilir. Kur'an'da, toplumca eşcinsel ilişkilere girmek başta olmak üzere, çeşitli günahlar işleyen ve bu nedenle Allah'ın gazabıyla helâk edilen Lût kavminden bahsedilir.
    Bilimsel olarak eşcisellik hayvanlardada görülür hatta kuzularda çok sık şekilde gözükür.
    peki allah neden insanları eşcinsel yaratıp sonra en büyük günahkar yapıp lut kavminde neden yok ediyor?
    iSLAM BARIŞ DiNi VE SAYGI DiNi MiDiR?
    iBRAHiM PEYGAMBER PUTLARI PARÇALAMASI DiĞER iNSANLARIN iNANCINA SAYGI DUYMAMASI VE FAŞiTLiĞi...
    VE GELDiK BOMBA OLAYA BUNU SONA SAKLADIM...
    iSLAM DiNiNDEN ÇIKAN KiŞiLERiN ÖLDÜRÜLMESiNiN EMREDiLMESi iSLAMIN NE KADAR YOBAZ BiR DiN OLUP VAHŞiCE AKILDAN UZAK BiR DiN OLMASIDIR.
    BU YAZIYI BAŞTAN SONA OKUYUP BANA GÖRE MANTIKLI DEĞiL MÜSLÜMANDIM ARTIK iNANMAK iSTEMiYORUM DiYEN BiR KiŞiNiN ÖLDÜRÜLMESiNi EMREDEN BiR DiNE iNANANLAR (bence) ACiZ BiR iNSANDIR.
    sizce bilim adamları 70 yıl boyunca ibadet edip sonra ebedi mutluluğu cennete gitmeyi akıl edemiyorlarmı ?
    NOT:
    (evrim teorisini burda tek tek açıklayamadım herkes kendisi öğrenebilir ben sadece halk arasında (heee teorimi o sadece teori gerçek değil diyen tayfaya anlattım.) gözün evrimi ,fosiller, bakterilerde evrim ,vs.. diyerek araştırabilirsiniz.) evrimi bir kenara bırakırsak (tabi kenara bırakmak görmezden gelmek büyük bir aptallıktır.)o kadar saydığım maddeye bağlı olarak islam dini hala mantıklı mı gelmektedir size ?

    duygusal konuşmam :
    Burada islamı savunan arkadaşlar şu an müslüman bir ülkede doğduğunuz ve öyle yetiştiğiniz için islamın doğru olduğunu savunuyorsunuz. Eğer ülkemiz hristiyan bir ülke olsaydı şu an burada islamı değil hrıstıyanlığı savunuyor olacaktınız. Bunları eski bir muhafazakar müslüman olarak söylüyorum. Bu fikirler önce çok garip geliyor bunları dinlediğiniz bunların içinizde ufak kırıntılar şeklinde düşünceler oluşturması kendinize kızmanıza neden oluyor çünkü sana öğretilen dinde en ufak sorgulama "acaba" demek bile dinden çıkmana neden olabiliyor. Bu düşünceler sorgulamalar "şeytan" vesvesesi olarak adlandırılacak. Sen mantığınla düşünme diye şu adlandırmaya bakar mısın "şeytan" vesvesesi ne kadar tüyler ürpertici. Sırf sen düşünme sorgulama diye yıllardır ne güzel oyalamışlar bizi tam da dinlerin mantığına uygun bir durum bu dinlerin mantığını özetler bir adlandırma. Neyse devam edelim kafandaki soru işaretleri o kadar çoğalıyor ki soruları cevaplandırmaya çalışıyorsun ve sorulara aldığın cevap havada kalmaya başlıyor çünkü artık itaat etmek değil gerçekten "bilmek" istiyorsun. Bir süre sonra yeterince şanslıysan dinlerin hepsinin uydurulmuş hikayelerden başka bir şey olmadığını görüyorsun. Bir zamanlar bu noktada olmaktansa ölmeyi tercih edeceğin noktaya varıyorsun. Çünkü sana öğretilen buydu öyle olmaktansa ölmek daha iyiydi. Şu an çok az kişiye nasip olacak bir noktada olduğumu düşünüyorum ve tekrar dine dönmemin mantığımla ne kadar da imkansız olduğunu görüyorum. Zaten bana göre baştan beri ateist olan birinin dine dönme olasılığı dindarken ateist veya deist olan birisinin dine dönme olasılığından daha yüksektir. Çünkü önceleri dindar olan insan dinin birçok şeklini görmüş birçok şeklini benimsemiştir ve bir noktada artık bunların ne kadar saçma ve mantıksız şeyler olduğunu görmüştür. Yazacak çok şey var da bunları anlayacak insan da lazım. Dindar arkadaşlara kızmıyorum anlamıyorlar diye bundan 5 6 sene önce ben bu satırları okurken ne düşüneceksem onu düşüneceksiniz ve bunlarla beraber dinden çıkıp cehennemde yanacağımı düşüneceksiniz. Merak etmeyin kimsenin cehennemde yanacağı yok.
    SON
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster