/i/Tespit

  1. 1.
    +5
    iddia ediyorum recep ivedik pasif gaydir. hem de öyle böyle değil, gayin piridir, daniskasıdır. filmi bir hatırlayalım; recep ivedik kamyoncular derneğine kabul edilmek için girdiği sınavın son aşamasında avazeyi kubbeye salmak suretiyle bira şişesini uçuruyor. bu bizlere neyi göstermektedir? geniş bir rektumun delili değildir de nedir?

    Yeniçerilerin ocağa kabul edilmesinde de benzer bir sınav vardır. mangaldaki küle osuran aday eğer ince bir ses eşliğinde ufak bir krater yarattıysa eşcinsel ilişkide bulunmadığı onaylanmış olurdu. eğer tam aksine geniş alanda bir tozuşma meydana getiriyorsa gencin osuruğu, anında kapı dışarı edilirdi bu pasif gay. mangalda kül bırakmamak deyiminin kaynağı da bu testdir.

    izleyen herkes filmde gördü; gerek sesiyle gerek şiddetiyle böyle haşmetli bir osuruk açılmamış zütten çıkmaz, çıkamaz. kılların ve maço davranışların aslını gizleyemez.

    Şimdi hepiniz madem recep ivedik gay ozaman neden kendisine yavşayan kamyondaki gay kamyoncuyu gibtir git çekip kamyondan indi diyeceksiniz çünkü o kamyoncu şişman ve çirkin olduğu için o yüzden Recep ivedik onu beğenmedi siz şişman ve çirkin bir kızı beğenir misiniz beğenmezsiniz gaylerdede aynı mantık var.

    Recep, sen mangalda kül bırakmayan bir muallaksin.
    ···
   tümünü göster