/i/Devlet

  1. 51.
    0
    ben aptalım diye yazsan daha kısa olurmuş kardeş. * normalde senin gibi tek haneli iq'ya sahip insanlara ümitsiz vaka der geçerim ama sana ayrıcalık yapayım.. sen 40 sene önce daha köyünün yolu yok diye şimdikilerin yol yapmasını über hizmet olarak görebilirsin. dilinizde pelesenk olmuş biz önceden şunu yaşadık bunu yaşadık. allah'ın cahili yaşamış olabilirsin de her şeyi o senelere göre mi karşılaştıralım? millet mars'a yerleşsin biz dünyada abi eskiden tüp kuyruğundaydık yeaağ mı diyelim? zeka seviyen bu kadar mı senin? araba alamamış ol diyelimabi eskiden eşekle geziyorlarmış yamı diyeceksin? doğalgaz faturanı ödeyemediğini farzetabi eskiden doğalgaz mı varmış, tezek yakıyorlarmış'' mı diyeceksin? sürekli yaşayamadığın şeyleri ve paran olduğu halde aşırı fiyatlardan alamadığın şeyleri hep geçmişi hatırlayarak mı kendini dizgnleyeceksin? sen bu kafayla hayatının hiçbir yerinde bi tak olamazsın. bunu bana diyen de muhtemelen babasının duyduklarını burada bana satan lise 2 terk embesilin teki zaten.

    he bir de güçten, şahlanmaktan bahsediyorsun ya bunları artık akp'liler bile yemiyor. dünyada en çok düşmanı olan ülke amerika. rus'u, çin'i, müslümanı, hepsi düşman. hangi biri ekonomisine zarar verebiliyor? hiç kimse. demek ki sen güçsüz bir ülkesin ki etkileniyorsun. güçlü olsan vız gelir tırs gider. burada kalkıp da şöyle iyiyiz diye ölümü gösterip insanları sıtmaya razı etmeye çalışıyorsun ama seni hunharca ağlatırım burada.

    kimin ne olduğunu anlamak istiyorsan al sana tavsiye videom; https://www.youtube.com/w...hannel=%C4%B0kiye%C4%B0ki

    torunlarınızın, çocuklarınızın senin gibi mahlukatları utanarak anacak. yazdıklarında gram akıl-fikir yok. bomboş argümanlar. hadi git şimdi evinde çekirdek çitleyip hüngür hüngür babana koşup 70'lerdeki tüp kuyruğunu anlatsın sana. belki için rahatlar. dangalak.
    ···
   tümünü göster