/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +2 -2
    benim tanıdığım var bayağı cinsel hastalık kapan hetero arkadaşım. hatta cinsel hastalık kapmış bir tane eşcinsel tanıdığım var sadece çevremde işin garibi.

    dediğin şeyler 1970'lerdeki kafa yapısı, anal ciksi herkes yapıyor. cinsel hastalıklar herkesin başına gelebilecek bir şey. yarın dikkatsiz ol, senin de başına gelir.

    eşcinsellerin biraz daha risk altında olduğu da bir gerçek tabi bu söylediklerime rağmen.

    her neyse, bir insanı yatak odasına göre sınıflandırıp "bu gibişmekten başka bir taka yaramaz" gibi bir yaklaşımla onu tanımlamak gerçekten iğrenç bir yaklaşım.

    ayrıca ırkçı söylemlerin de ayrı bir olay, almanya'da caminin önüne domuz kafası kesip attıklarında da benzer bir görüşe sahip miydin acaba?

    neden insanlarla empati kurmak ve herkesi gibtir edip kendi yaşdıbına bakmak bu kadar zor? cidden merak ediyorum?
    ···
    1. 1.
      +3 -4
      almanyada caminin ne isi var asil soru bu domuz kafasi kesip camiye atmalarindan once.

      tanimak zorunda kalmis oldugum arkadas ortami vs her gay de mutlaka bi zuhrevi hastalik vardi. saglikli homo gormedim. gibtir git algi oyununu kendine sakla.

      o kadar homolar saglikli diyorsan gidip ardini dovdurebilirsin. homo olma demiyorum homoysan gibtir git benden uzak dur etrafimda olma diyorum. sana tahammul etme zorunlulugum yok yallah hollandaya muallak seni.

      bi de bana gotunu gibtiren adamla empati kur diyor yavsak. herkesi kendin gibi muallak mi sandin totos. gibtir git bu sozlukten. toplum sagligini tehdit etme.
      ···
    2. 2.
      +2 -2
      evet, hata yapmışım.

      anana bacına yedi sülalendeki tüm kadınlara bacağımı sokarım huur çocuğu bin, gavat oğlu gavat babanın kucağında karısını kızını giberim avradını doğurttuğumun pekekenti seni demem lazımdı galiba.

      ayrıca feriştahını giberim senin ağzını yüzünü gibtiğimin oybirinci bini. babanı atlara gibtiririm muallak olur, empati kurmak zorunda kalırsın soyunu gibtiğimin kansızı.
      ···
    3. 3.
      +2 -1
      senden 11 tane oybirinci cocuk cikartirim beyinsiz huur evladi. sulalendeki tum kiz bacilarini cogaltir anandan sana yeni kardes peydahlarim amina kodumunun dibini dovduren muallak gavati seni. karini bacini bana yolla da birer kez gibeyim akillansizlar beyinsiz huur cocugu.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster