/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +18
    kızlar ciddi ciddi zar diktirip de mutlu ve tedirginlikten, stresten uzak bir hayat yaşayacağınızı mı sanıyorsunuz :d anca malları kandırırsınız, ki bu devirde onların bile gözü açıldı:

    iyi okuyun şimdi:

    tr erkeklerinin ağız gevşekliğini abd de bile bilmeyen yok. tr de, hele ki üni zamanlarında, bi erkek gibtiği kızı en az 5 kişiye anlatır.

    hani siz sevgiliniz olacak o ciks için aşık taklidi yapan yamyama (erkeklerin yüzde 98 i) verdikten sonra, o size fakültede yöneltilen tuhaf ve irdeleyici, bazen de dudak altından gülümsemeli imalı bakışlar, o bianda sevgilinizin çevresinin ilgi odağı olmanız alıcılarınız artması vs. tesadüf değil ;))))))))))

    sevgiliniz çok havalı oldugundan veya kara kaşı kara gözünüz için değil de ağız gevşekliğinden tüm o bakışlar ;))))))))) ahahahahaaahahahhahahah

    diyelim ki siz evlenmeden 3 kişiye verdiniz :d

    yıllar sonra evliliğinizin en iyi yerinde -olursa tabii- oraya bianda çıkıp hayatınızı karartabilecek, elinde santaj malzemesi olan en az 15 kişi var demek oluyor :D bu 15 kişininde bi 10 kişiye anlattıgını düşünün :D

    aboooov :D kötü senaryo dimi :DDD

    yani diktiirp kocanızı kandırsanız bile ömür boyu diken üstünde yaşicaksınız :D gerçeklerin ORTAYA ÇIKMAK GiBi BiR HUYU VARDIR UNUTMAYIN ;)

    kaldı ki zar dikimi maks 3 gün dayanıyor mk. sizinkisi uyanık çıkıp gerdekten 3 gün önce sizi göz hapsine alırsa yannanı yediniz :D (mecaazi anlamda ;) )
    ···
    1. 1.
      +3
      dostum diyelim 10 yıl sonra ortaya çıktığı karıyı gibtikleri ee ne olacak
      boşayınca nafaka alıyor
      ARTIK gerdekte patlak çıksa bile boşayamıyorsun sebep sayılmıyor
      ···
    2. 2.
      +3
      kanka saçmalama amk. herif patlak kızı kabul ettiyse (tr erkeklerinin yüzde 90 ı kabul etmez) zaten boşayamaz da bakire diye kakaladıysa kız bunu herife, ve diktirdiği geçmişte verdiği vs. ortaya çıkarsa bu dolandırıcılıktır. direk nafakasız boşanma sebebidir.

      e başkasının beleşe gibtiği karıya da bi zahmet parayla sahip olup nafaka da ödeme amk.

      zaten kıızn bakire olmadıgı halde evlenmeyi göze alıyorsan değil eski pompacısının ortaya çıkması ferresinu görsen bile boşayamazsın. derler ki adama lan sen zaten bu kadını aldıgında kabul edip kanıksamıştın bu senaryoları şimdi neden yan çiziyorsun. boşasan boşayamazsın amk.
      ···
    3. 3.
      0
      Hahaha "zaten boşayamaz da bakire diye kakaladıysa kız bunu herife, ve diktirdiği geçmişte verdiği vs. ortaya çıkarsa bu dolandırıcılıktır. direk nafakasız boşanma sebebidir"
      Olum baya güldüm buna...
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster