/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +30 -3
    Evet resimde gördüğünüz kişi benim. Burda trendim popülerim ama gerçek hayatta kimse beni sevmiyor.

    15 Yaşıma kadar sürekli altıma işerdim herkes benle dalga geçerdi. Kimse beni oyunlarına almazdı ilkokulda sürekli dışlanırdım.

    Lisede her gün düzenli olarak sınıftaki erkekler beni sırf kızlara hava atcaz diye kızların gözü önünde döverdi. Küfür ederlerdi. Yüzüme tükürürlerdi. Sonra bana parmak atarlardı. Sürekli defterlerimi ve kitaplarımı çöpe atarlardı hep çöpten toplardım.

    Sınıfın pgibobatı vardı bitane benim defterlerimi ve kitaplarımı yırtıp atmıştı bende niye yırttın lan diye üstüne gitmiştim oda bana sana mı sorcaktım huurnun evladı dedi tekme attı yere düştüm. Sonra yerden kalkıp ona tokat atınca herkes üstüme çullandı dayak yemiştim herkesten. Sonra dayanamayıp ağlamıştım sonra sınıftaki kızlar bana ıyy ezik demişlerdi. Herkes sürekli aşağılarlardı beni. Ve kimseyle aram iyi değildi derslerim çok kötüydü.

    Sınıftaki erkekler kızlarla sürekli şakalaşırlardı ama beni hiç sevmezlerdi. Kızlarla hiç iletişim kuramazdım. Bikeresinde yanlışlıkla bi kız ayağıma basmıştı benimde gibim kalkmıştı boşalmıştım. Sonra kız benim gibimin kalktığını gördü bana tokat attı sapık diye sonra kızın sevgilisi bizi gördü ve beni yanına çağırdı sonra bana sen kimsin benim kız arkadaşıma sulanıyosun huur çocuğu dedi sonra yüzüme yumruğu geçirmişti. burnum kanadı ve o gün beni çok kötü dövmüştü. Sonra bütün bunlara dayanamadım ağlayarak okuldan kaçmıştım okul müdürü ailemi aramıştı evdede ailem beni dövmüştü.

    işte böyleydi hayatım sürekli herkes tarafından dayak yedim, dışlandım.
    ···
   tümünü göster